Home > Inscriere

Inscriere

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere conform Termenilor si Conditiilor de participare la cursurile autorizate de catre CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor.
 


ATENTIE:

Plata se face in baza facturii proforma/fiscale, in contul Bancii Transilvania (RO21 BTRL 0470 1202 3582 20XX):

- prin transfer bancar;
 

- sau numerar, la orice ghiseu al Bancii Transilvania (cu actul de identitate).

Numai persoanele juridice pot plati si in numerar la sediul Top Quality Management.

 

Inscriere cursuri autorizate (OPEN)

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere (Click aici pentru a descarca) prin e-mail: office@cursuriautorizate.ro  Prin completarea formularului de inscriere se considera acceptati termenii de participare la cursurile organizate de Top Quality Management in calitate de furnizor de formare profesionala autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor.
 

Termeni si conditii de participare la cursuri:


 

Conditiile urmatoare stabilesc relatia contractuala intre cursanti sau entitatea platitoare (dupa caz) si SC Top Quality Management SRL in calitate de furnizor de formare profesionala autorizat de catre CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor. Alte conditii si angajamente se pot stabili numai cu acordul scris al Top Quality Management SRL.


 

1. Pentru a avea un loc asigurat la cursul solicitat este necesar sa completati corect formularul de inscriere si sa il transmiteti la adresele de e-mail indicate cu cel tarziu cu 3 zile inainte de inceperea programului de formare.


 

2. In baza formularui de inscriere se emite de catre Top Quality Management factura proforma/fiscala pentru achitarea contravalorii cursului. Contravaloarea cursului trebuie achitata integral inainte de inceperea acestuia. Inscrierea se considera a fi efectuata din momentul receptionarii de catre Top Quality Managment SRL a documentelor ce dovedesc achitarea contravalorii cusului.


 

3. Grupele se formeaza in ordinea confirmarii inscrierii participantilor si in limita locurilor disponibile (maxim 14 cursanti).


 

4. In situatia in care numarul de persoane inscrise la curs este mai mic de 10 sau din cauza unei forte majore, respectivul curs nu se va organiza, urmand a fi reprogramat. Situatia va fi adusa la cunostinta persoanelor inscrise, telefonic si/sau prin e-mail, cu cel putin 3 zile inainte de data stabilita pentru inceperea cursului. In functie de dorinta clientului transmisa in scris, prin e-mail, contravaloarea cursului va fi returnata sau pastrata pentru urmatoarea sesiune de curs.


 

5. Reducerile prezentate pe site, in ofertele de curs sau generale, nu se cumuleaza si nici nu se pot schimba de la un curs la altul. Nu se aplica reduceri retroactiv, la cursurile finalizate sau dupa efectuarea inscrierii.


 

6. Anularea inscrierii deja efectuate cu rambursarea sumelor virate se poate face cel mai tarziu cu 5 zile lucratoare inainte de inceperea cursului. Se iau in considerare numai anularile transmise sub forma scrisa. In acest caz, un comision de procesare in valoare de 50 lei va fi retinut din contravaloarea cursului.


 

7. In cazul in care persoana nominalizata pentru participarea la curs nu se poate prezenta, aceasta poate desemna un inlocuitor cu minimum 24 ore inainte de inceperea cursului. Nominaliazarea se va face in scris si nu implica plati suplimentare.


 

8. Anularea participarii la curs cu maxim 4 zile lucratoare inainte de incepera cursului duce la pierderea integrala a taxei de participare.


 

9. Obligatiile partilor: 
A) Top Quality Management se obliga : 
a) sa presteze serviciile de formare profesionala, cu respectarea normelor legale si a metodologiilor in materie, punand accent pe calitatea formarii profesionale; 
b) sa asigure resursele umane, materiale si tehnice necesare desfasurarii activitatii de formare profesionala; 
c) sa asigure finalizarea procesului de formare profesionala si sustinerea examenelor de absolvire la terminarea stagiilor de pregatire teoretica si practica; 
d) sa asigure instructajul privind protectia muncii; 
e) sa nu impuna beneficiarului sa participe la alte activitati decat cele prevazute in programul de formare profesionala. 
B). Beneficiarul de formare profesionala se obliga: 
a) sa frecventeze programul de formare profesionala pe intreaga perioada conform programului de curs afisat. Inregistrarea a mai mult de 10% absente nemotivate sau 25% absente motivate din durata totala a programului conduce la pierderea dreptului beneficiarului de a sustine examenul de absolvire; 
b) sa utilizeze resursele materiale, tehnice si alte asemenea, potrivit scopului si destinatiei acestora si numai in cadrul procesului de formare profesionala, evitand degradarea, deteriorarea sau distrugerea acestora; 
c) sa pastreze ordinea, curatenia si disciplina pe parcursul frecventarii cursurilor de formare profesionala; 
d) sa respecte normele privind protectia muncii;

e) sa nu inregistreze cu niciun fel de mijloc (audio, video, etc) desfasurarea programelor de formare, Top Quality Management detinand marca inregistrata. 
 


 

10. Top Quality Management SRL colecteaza datele personale furnizate de client in Cererea de inscriere la curs in scopul inregistrarii la cursurile sale de formare profesionala precum si pentru prezentarea ofertelor companiei. Datele sunt prelucrate in conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html. Pe viitor numele, adresele si numerele de telefon inscrise in Cererea de inscriere la cursuri ne vor permite sa va tinem la curent cu noutatile din activitatea noastra.


 

11. Odata cu semnarea Cererii de inscriere la curs, cursantul/organizatia platitoare declara ca ia act, atat de continutul acestor termeni si conditii cat si de continutul intregii oferte de curs. Cererea de inscriere la curs si Termenii si conditiile de participare la cursuri constituie contractul de instruire incheiat intre parti.
 


Detalii suplimentare

Pentru detalii suplimentare va rugam sa contactati departamentul CURSURI la tel. mobil: 0724 341 894 / 0740.05.51.27 / 0724.37.03.47 
 

Pentru cursurile OPEN o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti.
In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor. 

Parteneri

 

Asociatia Nationala Expertilor in Managementul Riscului din Romania

http://www.anpmr.ro/

 

Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Bucuresti

http://bucuresti.mmanpis.ro/comisia-de-autorizare-a-furnizorilor-de-formare-profesionala/

 

Asociatia de Standardizare din Romania

 

Stiri

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Cursuri de perfectionare pentru entitati publice

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Articole

Modelul COSO – componente, principii si beneficii

The Committee of Sponsoring Organizations of the Treadway Commission (COSO) este un organism independent, organizat in anul 1985 si sponsorizat in comun de the American Accounting Association (AAA), the American Institute of Certified Public Accountants (AICPA), Financial Executives International (FEI), The Institute of Internal Auditors (IIA), and the National Association of Accountants (now the Institute of Management Accountants (IMA).
COSO are rolul de a ajuta organizatiile sa isi imbunatateasca performanta prin dezvoltarea unei gandiri manageriale orientata catre optimizarea controalelor interne, proceselor de management al riscurilor si de guvernanta precum si catre descurajarea fraudei.

Cat de important este Auditul Intern pentru o companie

Rolul auditului intern este de a oferi o asigurare independenta ca managementul riscurilor, guvernanta si procesele de control intern ale unei companii functioneaza eficient. Activitatile corelate de audit intern ofera asigurari ca: toate controalele interne existente sunt adecvate pentru a diminua riscurile, procesele de guvernanta sunt eficiente si eficace si obiectivele organizationale sunt atinse. Auditul intern se efectueaza conform Normelor obligatorii adoptate de Camera Auditorilor Financiari ce cuprind: principiile fundamentale pentru practica profesionala a auditului intern, definitia auditului intern, codul etic al auditorului si Standardele internationale pentru practica profesionala a auditului intern.

Manager siguranta alimentara

Managerul in domeniul sigurantei alimentare este  persoana desemnata de conducerea organizatiei care, in afara altor responsabilitati, are responsabilitatea si autoritatea de a conduce si organiza activitatea echipei de siguranta a alimentului. Rolul Managerului in domeniul sigurantei alimentare este de a instrui si educa in mod corespunzator membrii echipei de siguranta a alimentului. Impreuna cu echipa formata si instruita, trebuie sa se asigure ca sistemul de management al sigurantei alimentului este stabilit, implementat, mentinut si imbunatatit.

Managementul riscului

Managementul riscurilor ofera un mediu de control favorabil, ajuta la imbunatatirea perceptiei asupra activitatii de control si contribuie la buna gestionare a riscurilor. Instrumentele prin care managementul riscurilor isi atinge scopul, identificarea, evaluarea si gestionarea riscurilor sunt vitale in orice organizatie, indiferent de sectorul de activitate.
Managementul riscurilor are ca scop eliminarea pierderilor si reducerea costurilor, deci pune accent pe raportul cost-beneficiu, garanteaza siguranta patrimoniului si protejeaza mediul decizional al organizatiei.

Abonare la Newsletter

  

 

 

CURSURI NOI LA TOP QUALITY MANAGEMENT

 

Curs online Managementul deseurilor

 

Cursul include urmatoarele tematici:

 

  • - Reglementari privind managementul deseurilor - OUG nr. 92/2021 privind regimul deseurilor;
  • - Noutati in domeniul gestionarii eficiente a deseurilor generate de modificarile legislative la nivelul UE transpuse in legislatia nationala;
  • - Obligatii derivate din aquis-ul UE de a crea cadrul necesar si predictibil pentru autoritati locale si mediul privat in cederea stimularii performantei si a concurentei echitabile;
  • - Managementul operational al compartimentului de mediu;
  • - Abordarea sistemica in contextul exigentei legislative si a principiilor dezvoltarii durabile;
  • - Cerinte reglementate privind monitorizarea calitatii factorilor de mediu si impactului activitatilor economice asupra mediului;
  • - Monitorizarea si raportarea in domeniul managementului deseurilor;
  • - Programe de masuri pentru prevenirea si reducerea generarii de deseuri;
  • - Auditul de deseuri intre obligativitate si necesitate.

 

PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

 

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”,

in conformitate cu legislatia in vigoare si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR).

Top Quality Management, cu sediul in Bucuresti, Str. Dionisie Lupu nr 49, Sector 1, Nr. Reg. Com.: J40/2225/2005, Cod de inregistrare: RO17206359,

operatorul site-urilor www.cursuriautorizate.ro si www.topquality.ro declara ca toate datele personale (mai departe, "date") sunt considerate strict confidentiale

si sunt tratate in conformitate cu legile in vigoare in domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

Securitatea datelor dumneavoastra personale este o prioritate pentru noi. In consecinta, acordam cea mai mare atentie datelor personale si protectiei acestora.

In cadrul politicii de confidentialitate, dorim sa va informam ce date personale colectam despre dumneavoastra si cum le vom folosim in continuare.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: dumneavoastra (in calitate de persoana vizata),

Companiei si Comisiei de Autorizare a furnizorilor de formare profesionala a adultilor a municipiului Bucuresti.

Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html