Home > Curs Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei - ISO 27001

Curs Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei - ISO 27001

scurta descriere a articolului

Cursul Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei se adreseaza persoanelor care doresc sa se informeze si sa invete intregul proces de documentare si implementare a SMSI in cadrul organizatiei. Cursul se bazeaza pe practica, documente si numeroase studii de caz.

Poti opta pentru acest curs daca esti:  manager si responsabil cu securitatea informatiei, auditor, manager calitate, specialist care poate implementa un Sistem de Management al Securitatii Informatiilor in conformitate cu ISO 27001:2018, specialist interesat de evaluarea si tratarea riscurilor din organizatie, specialist IT sau administrator de retea.

Ai nevoie de cursul Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei pentru ca: vei descoperi noi metode de rezolvare a problemelor de securitate a informatiilor, vei invata sa diminuezi pierderile financiare din cauza scurgerilor de informatii si iti vei consolida relatiile atat cu clientii cat si cu partenerii organizatiei.

Cursul Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei organizat de Top Quality Management iti ofera posibilitatea sa: te informezi corect asupra riscurilor rezultate din utilizarea informatiilor, sa inveti totul despre planificarea, implementarea si monitorizarea masurilor necesare pentru a reduce si administra incidentele, manageriezi accesul la resurse si informatii, consiliezi conducerea organizatiei cu privire la sistemul de management al securitatii informatiei.

Vezi detalii curs Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei - ISO 2700>>

Parteneri


Asociatia Nationala Expertilor in Managementul Riscului din Romania

http://www.anpmr.ro/


Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Bucuresti

http://bucuresti.mmanpis.ro/comisia-de-autorizare-a-furnizorilor-de-formare-profesionala/Asociatia de Standardizare din Romania


Stiri

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Curs Responsabil cu Protectia Datelor (DPO)

Daca ati lucrat sau lucrati in domeniul protectiei datelor, daca detineti expertiza in ceea ce priveste securizarea sistemelor informatice, daca detineti cunostinte juridice si legislatie sau daca pur si simplu doriti sa obtineti un loc de munca bine platit, cursul DPO autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor este o alegere care va poate schimba viata profesionala.

Curs Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei - ISO 27001

Cerintele SR EN ISO/IEC 27001:2018 se aplica organizatiilor atat pentru protejarea contra eventualelor vulnerabilitati si atacurilor din exterior, cat si pentru gestionarea intregului ciclu de viata al informatiilor de orice tip si pe orice suport, pastrate integral sau externalizate​, referitoare la clienii sau la societate.​

Curs Implementarea si Evaluarea Sistemului de Control Intern

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.
PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html