Home > Curs Responsabil cu Protectia Datelor (DPO)

Curs Responsabil cu Protectia Datelor (DPO)

scurta descriere a articolului

Ai fost desemnat Responsabil cu Protectia Datelor (DPO) de catre compania la care activezi?

Stiai ca:

Din 25 mai 2018, la nivelul Uniunii Europene s-a adoptat regulamentul general privind Protectia datelor cu caracter personal (GDPR)?

Amenzile pentru nerespectarea regulamentului pot ajunge la suma de 20 de milioane de euro?

Pentru ca sarcina pe care compania tocmai ti-a atrtibuit-o nu este tocmai usoara, Top Quality Management te invita la cursul Responsabil cu protectia Datelor – DPO (Data Protection Officer)

DPO este un curs care te va ajuta sa intelegi perfect fiecare paragraf al regulamentului. Cu ajutorul cursului vei cunoaste drepturile si obligatiile responsabilului cu protectia datelor personale, vei afla drepturile si obligatiile companiei in cadrul careia activezi si vei intelege mai bine de ce este importanta asigurarea protectiei datelor cu caracter personal. In modulele cursului vei regasi si tehnicile de implementare al noului regulament, de care ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea.

Instruirea ta va fi una completa, astfel incat, la sfarsitul cursului, vei detine toate informatiile despre Regulamentul General privind Protectia Datelor cu Caracter Personal. Cu ajutorul studiilor de caz si al modelelor de documente, prezentate la curs, calitatea muncii tale va fi necontestat.

Vezi detalii curs Responsabil cu Protectia Datelor (DPO) >>

Parteneri


Asociatia Nationala Expertilor in Managementul Riscului din Romania

http://www.anpmr.ro/


Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Bucuresti

http://bucuresti.mmanpis.ro/comisia-de-autorizare-a-furnizorilor-de-formare-profesionala/Asociatia de Standardizare din Romania


Stiri

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Curs Responsabil cu Protectia Datelor (DPO)

Daca ati lucrat sau lucrati in domeniul protectiei datelor, daca detineti expertiza in ceea ce priveste securizarea sistemelor informatice, daca detineti cunostinte juridice si legislatie sau daca pur si simplu doriti sa obtineti un loc de munca bine platit, cursul DPO autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor este o alegere care va poate schimba viata profesionala.

Curs Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei - ISO 27001

Cerintele SR EN ISO/IEC 27001:2018 se aplica organizatiilor atat pentru protejarea contra eventualelor vulnerabilitati si atacurilor din exterior, cat si pentru gestionarea intregului ciclu de viata al informatiilor de orice tip si pe orice suport, pastrate integral sau externalizate​, referitoare la clienii sau la societate.​

Curs Implementarea si Evaluarea Sistemului de Control Intern

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.
PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html