Home > Curs Realizarea Materialelor de Promovare in Relatii Publice si Publicitate

Curs Realizarea Materialelor de Promovare in Relatii Publice si Publicitate

scurta descriere a articolului

De ce sa participati la cursul Realizarea materialelor de promovare in Relatii Publice si Publicitate?

Pentru ca este un curs interactiv, bazat pe aplicatii practice. Consideram ca teoria generala si redundanta nu sunt intotdeauna aplicabile pe piata muncii. De aceea, lectorii nostri au creat cursuri bazate pe discutii libere, in care cursantii sunt direct implicati si pot discuta propriile idei si strategii de PR si publicitate.

In cadrul cursului Realizarea materialelor de promovare in Relatii Publice si Publicitate veti invata tehnici de promovare a unui brand sau a unei companii. Pe parcursul celor doua zile de curs, va veti insusi tehnici actualizate si aplicabile in domenii precum Relatii Publice si publicitate. De asemenea, veti dobandi skilluri de comunicare si veti invata sa redactati corect si eficient materiale precum comunicate de presa, dosare de presa, interviuri, newslettere, afise, etc.
Vom studia arta diplomatiei si vom invata sa redactam e-mailuri si scrisori oficiale, astfel incat mesajele transmise catre publicul tinta sa fie cat mai eficiente pentru companie.

Unde veti putea aplica toate cunostintele invatate la cursul Realizarea materialelor de promovare in Relatii Publice si Publicitate  organizat de Top Quality Management?

Cursul Realizarea materialelor de promovare in Relatii Publice si Publicitate are aplicatii numeroase. Orice institutie/companie care doreste sa-si promoveze serviciile sau produsele, are nevoie de specialisti in comunicare. Acest curs este un prim pas catre dezvoltarea unei cariere intr-o agentie de PR, agentie de publicitate, agentie media, redactii mass-media sau orice institutie care are ceva de comunicat catre anumite categorii de public. Cu ajutorul informatiilor obtinute in cadrul cursului autorizat ANC – Realizarea materialelor de promovare in Relatii Publice si Publicitate, veti putea manageria usor propria afacere sau propriul brand.

Vezi detalii curs Realizarea Materialelor de Promovare in Relatii Publice si Publicitate >>

Parteneri

Autoritatea Nationala pentru Calificari

ANC

TUV THURINGEN e.V.

http://www.tuev-thueringen.de/


Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele UniteStiri

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Noutati

Curs Realizarea Materialelor de Promovare in Relatii Publice si Publicitate

Cursul este un prim pas catre dezvoltarea unei cariere intr-o agentie de PR, agentie de publicitate, agentie media, redactii mass-media, institutii publice sau orice organizatie care are ceva de comunicat catre anumite categorii de public.

Curs Responsabil cu Protectia Datelor (DPO)

Daca ati lucrat sau lucrati in domeniul protectiei datelor, daca detineti expertiza in ceea ce priveste securizarea sistemelor informatice, daca detineti cunostinte juridice si legislatie sau daca pur si simplu doriti sa obtineti un loc de munca bine platit, cursul DPO autorizat de ANC este o alegere care va poate schimba viata profesionala.

Curs Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei - ISO 27001

Cerintele SR EN ISO/IEC 27001:2018 se aplica organizatiilor atat pentru protejarea contra eventualelor vulnerabilitati si atacurilor din exterior, cat si pentru gestionarea intregului ciclu de viata al informatiilor de orice tip si pe orice suport, pastrate integral sau externalizate​, referitoare la clienii sau la societate.​

Curs Implementarea si Evaluarea Sistemului de Control Intern

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.
PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html