Home > Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

scurta descriere a articolului

Implementarea unui sistem de indicatori de performanta KPI a devenit o practica tot mai des intalnita la nivelul companiilor care sunt interesate de o dezvoltare sanatoasa in conditiile stabilirii unor strategii care sa le asigure un avantaj competitiv major.
Pentru a ne asigura ca la toate nivelurile manageriale sunt indeplinite in mod eficient dar si eficace obiectivele stabilite este necesara implementarea unui sistem integrat de indicatori de performanta, care sa constituie o baza de referinta in evaluarile ulterioare.
Cursul „Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta” dezvoltat de catre Top Quality Management SRL iti va da toate raspunsurile necesare demararii unui proiect de implementare a sistemului KPI in organizatie sau revizuirii indicatorilor existenti in cadrul companiei din care faci parte.
Top-managerii situati in pozitii de conducere in cele mai bine cotate companii internationale sustin ca fara un sistem KPI (Indicatori Cheie de Performanta) integrat nu se poate vorbi despre o dezvoltare productiva a companiei. Acestia sustin ca nu este suficient sa stabilesti obiective de atins la nivel organizational sau departamental fara a stabili si niste standarde de referinta – Indicatori Cheie de Performanta – care sa te ajute ulterior in evaluarea gradului de performanta atins in urma derularii activitatilor curente.

Vezi detalii curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

Cursuri

Parteneri

Autoritatea Nationala pentru Calificari

ANC

TUV THURINGEN e.V.

http://www.tuev-thueringen.de/


Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele Unite



Stiri

2 CURSURI NOI LA TOP QUALITY MANAGEMENT

Portofoliul de cursuri al Top Quality Management s-a imbogatit cu 2 programe de formare avand la baza interesul cursantilor nostri:

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

Performanta companiei – Cum o atingem? Cum o sustinem?

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Curs IMPLEMENTAREA SI EVALUAREA SISTEMULUI DE CONTROL INTERN

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.
PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html