Home > Lectori

LectoriEchipa de lectori a Top Quality Management se evidentiaza prin vasta experienta profesionala a acestora, certificata atat in tara, cat si international.

Calitatea cursurilor oferite de catre compania noastra, precum si satisfactia clientilor nostri stau la baza formarii acestei echipe obligandu-ne astfel sa instituim cerinte din ce in ce mai ridicate cu privire la persoanele carora le acordam sansa de a veni in fata Dumneavoastra.

Pentru a putea dobandi calitatea de lector Top Quality Management, acestia trebuie sa finalizeze cu succes un proces prin care le sunt testate atat cunostintele, dar mai ales aptitudinile de impartasire a acestor cunostinte catre ceilalti. Noi stim ca pentru a fi un lector de succes nu este indeajuns doar sa ai o mare experienta in domeniul vizat, important este sa sti sa comunici ceea ce ai acumulat pe parcursul timpului.

Astfel, Top Quality Management si-a asigurat, pe parcurs, un colectiv de formatori care este intotdeauna bine primit de catre participantii la diferitele programe de formare profesionala.


Echipa:


Adelina Dobre

Adelina are peste 25 ani experienta profesionala si 15 ani in domeniul formarii profesionale.

Detine o diploma de licenta in Ingineria Sistemelor de Productie si diploma de studii postuniversitare in Marketing si Investitii de Capital – din cadrul ASE-BUCURESTI. A urmat numeroase cursuri formare profesionala, fiind certificata de Autoritatea Nationala pentru Calificari in: Managementul calitatii, Managementul achizitiilor, Management de proiect, Audit si Control intern managerial. De asemenea, detine diplome eliberate de prestigiosul grup german: TUV THURINGEN e.V. – Germania (Organism de certificare competente personal) in domeniul financiar – Expert tehnic - si in domeniul Managementului de Proiect, precum si cursuri de specializare Analiza Financiara si Riscul in Creditare.

Adelina a lucrat atat in mediul privat cat si public, ocupand diferite functii (Manager de calitate, Auditor intern si de terta parte, Director de dezvoltare, Consultant in management, Manager proiect), iar in prezent este Director General in cadrul TOP QUALITY MANAGEMENT si formator pentru urmatoarele cursuri autorizate CAFFPA: Auditor in domeniul calitatii, Auditor intern, Manager al sistemului de management al riscului, Manager imbunatatire procese, Control intern managerial.


Felicia Scarlat

Cu o experienta de peste 23 de ani in domeniul managementului de proiecte, Felicia este senior expert evaluator. Printre ariile sale de expertiza se numara atat evaluarea si selectia propunerilor de proiecte (pe diferite Programe Operationale – pre si post aderare), cat si evaluarea de Programe.

A evaluat peste 700 de astfel de propuneri, colaborand cu cele mai prestigioase companii din acest domeniu, acumuland astfel o experienta notabila.

Felicia a fost implicata in:

  • - Asistenta tehnica pentru pentru personalul Ministerului de Finante (OPCP si ACIS) in vederea intaririi capacitatii operationale a acestora; monitorizarea proiectelor finantate din Mecanismul Financiar SEE;
  • - Conceperea si implementarea programului de formare si asistenta follow up pentru accesarea Fondurilor Structurale ale UE in cadrul programului pentru educatie timpurie incluziva, proiectul de Incluziune Sociala al Bancii Mondiale;
  • - Acordarea de asistenta tehnica pentru contractarea si monitorizarea proiectelor finantate in cadrul Phare 2005, Coeziune Economica si Sociala, Dezvoltarea formarii continue a personalului din invatamantul preuniversitar;
  • - Evaluarea impactului Programului Phare 2002 DRU asupra promotorilor, partenerilor de proiecte si beneficiarilor finali, pe fiecare din cele 2 prioritati: Prioritatea 1: Calificarea si recalificarea fortei de munca pentru a raspunde mai bine nevoilor in evolutie de pe piata fortei de munca si Prioritatea 2: Intensificarea masurilor active de ocupare ca instrument sistemic pentru stimularea ocuparii fortei de munca;
  • - Evaluarea tehnica si financiara a proiectelor depuse pe CBC RO-Ungaria; respectand cerintele “Practical Guide for Phare, ISPA and SAPARD”; recomandarea proiectelor spre finantare, elaboratea Raportului Evaluatorului Independent;
  • - Monitorizarea si evaluarea externa a Programelor Phare in Romania. Suma proiectelor din cadrul acestui program a fost intre 1 MEUR si 100 MEUR. Aceste evaluari ale programului / proiectului de management si de implementare sunt organizate in mod regulat si urmaresc punerea in aplicare a unei metodologii de evaluare, in acord cu Comisia Europeana; ele includ consultari in profunzime cu principalele parti implicate in programele de evaluate. Programele evaluate acopera sectoare ca: Dezvoltarea Afacerilor; Proiecte de Infrastructura; Social; Turism; DRU, Transport - Programul de reabilitare a Cailor Ferate; Finantelor, Educattei, Agriculturii; Cooperare transfrontalier, Mediu; Integrare Europeana, Dezvoltare Regionala; Administratie Publica; Justitie si Afaceri Interne; Protectia Copilului;
  • - Realizarea diferitelor studii de impact si strategii de dezvoltare.

De asemenea Felicia a elaborat si sustinut numeroase cursuri pentru diferiti beneficiari (publici si privati) pe diferite teme: managementul proiectelor (cu sau fara finantari externe), management financiar, achizitii publice, etc.


Adelina Dumitrescu Peculea

Adelina DUMITRESCU PECULEA este lector universitar doctor la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, avand competenta in domeniile auditului intern si managementului financiar – contabil. Expertiza profesionala este completata de activitatile desfasurate in calitate de cenzor si de expert achizitii. Este formator, vicepresedinte si membru fondator al Asociatiei EUROINNOVATION, certificata auditor intern in sectorul public, iar din anul 2014 este membru al Institutului de Control Intern. Vasta sa experienta in domeniile specificate ii ofera bagajul de cunostinte necesar pentru a fi un lector apreciat de catre absolventii cursurilor "Auditor intern" si "Auditor intern in sectorul public", "Managementul performantei - KPI indicatori cheie de performanta", "Control intern managerial", "Manager de risc".

Lucretia Raut

Lucretia are peste 25 de ani experienta profesionala in domenii precum protectia mediului, cercetare - dezvoltare in industria mineralelor, productie industriala, industria prelucrarii metalelor si a aliajelor metalice, minereuri, industria chimica de sinteza si prelucrare prin prajire.

Absolventa a Institutului Politehnic Bucuresti, Facultatea de Chimie Industriala, Sectia ”Tehnologia Silicatilor si Compusilor Oxidici”, Lucretia a ocupat functii de conducere in departamente precum: verificare rapoarte monitorizare EGES; certificare Sisteme de Management, managementul compartimentului Mediu; auditor intern pentru SIM certificat (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, SA 8000), atat in institutii publice cat si private.

Printre responsabilitatile sale se numara: cercetare stiintifica aplicativa in domeniul tehnicii militare, cercetare stiintifica fundamentala si aplicativa pentru industria mineralelor si adiacente, managementul activitatii specifice compartimentului de mediu: control procese, produse, control operational activitate centrala termica

In vederea imbunatatirii continue a propriilor competente si abilitati, Lucretia a urmat numeroase cursuri: Auditor pentru SIM (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001), MANAGER de MEDIU – specializarea “Schimbari climatice”, AUDITOR de MEDIU, specializare in metode de control, tehnici de depoluare, legislatie, evaluare impact asupra factorilor de mediu, Specialist in proceduri si instrumente de securitate a sistemelor informatice, Manager de proiect, Formator.

In prezent, este expert tehnic, auditor pentru sisteme de management, auditor specializat in protectia mediului si lector pentru cursurile autorizate CAFFPA: Specialist in managementul deseurilor, Auditor de mediu, specializarea: Schimbari climatice - Emisii de gaze cu efect de sera, Manager de risc, Competente antreprenoriale, Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei - ISO 27001, Manager calitate, Responsabil cu Protectia Datelor (DPO).


Daniela Nicolau

Daniela este licentiata in Stiinte Administrative si detine un Master in Consultanta in management si dezvoltarea afacerilor si un Master in Managementul afacerilor publice. Cu o experienta profesionala de peste 7 ani, Daniela a colaborat cu diferite organizatii (publice si private) in domeniul Managementului si al Fondurilor structurale. A scris Cereri de finantare pe diferite teme (sisteme integrate de management al deseurilor, infiintare parc eolian, formare profesionala pentru adulti, schimb de experiente si cooperare internationala) si a lucrat in implementarea proiectelor cu finantari nerambursabile, ajutand la coordonarea activitatilor de consultanta pentru sisteme de management si dezvoltare resurse umane, asigurarea calitatii, procedurarea activitatilor, implementarea si evaluarea gradului de conformitate cu standardele de calitate, precum si conceperea si aplicarea strategiilor si politicilor de dezvoltare ale societatii.

In cadrul TOP QUALITY MANAGEMENT este formator pentru cursurile de Manager de proiect, Formator si Comunicare Manageriala.


Gheorghe Hriscu
Este absolvent al Universitatii din Galati, profesia inginer si certificat PMI ca manager proiect.
Domnul Hriscu detine numeroase certificari internationale: Guvernanta: ISACA (CGEIT din 2008), Manager al sistemelor de management al calitatii Certificat de TUV Austria (ISO 9001), Adminstrator al bazelor de date: Oracle, Administrator retele de calculatoare, Managementul serviciilor informatice: ITIL 2&3F. Este specializat si in urmatoarele domenii: Analist-Programator, CNE, ITIL, baze de date, manager al riscurilor, evaluator de proiecte, expert avansat în achiziții, instructor și consultant, auditor, manager energetic.
Inca din 1986 se ocupa de formarea profesionala, in calitate de formator. De asemenea, a participat ca voluntar la traducerea a standardelor ISO, a publicatiilor ISACA si a publicatiilor PMI (PMBOOK 4, 5, 6).
In prezent este lector la urmatoarele cursuri: Prevenirea si Combaterea coruptiei prin implementarea sistemelor de management anti-mita - ISO 37001, Guvenanta, Risc, Conformitate, ISO 21500 - Managementul de proiect, ISO 20000 – Managementul serviciilor informatice, Conducere optimista, Cadrul de referinta COBIT 2019, Programare în C#.


Alina Dinu

Alina a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii. De peste sapte ani lucreaza in domenii precum presa scrisa, PR si publicitate. De-a lungul carierei, a fost redactor, editor si corector de pagina pentru diverse edituri, cotidiane si reviste glossy, participand la numeroase conferinte de presa, evenimente jurnalistice si de PR. In agentiile de publicitate, a fost Account Manager si copywriter. In prezent, Alina se ocupa de biroul de PR si publicitate in cadrul Top Quality Management si este redactor sef al al publicatiei Orginal Beauty. De asemenea, s-a alaturat echipei de formatori Top Quality Management si sustine cursuri de PR, Publicitate si Comunicare.

Anca Tutila

Anca este absolventa a Institutului Politehnic Bucuresti- Facultatea Mecanica, Sectia Mecanica Fina, iar in cadrul TOP QUALITY MANAGEMENT este formator pentru cursurile autorizate CAFFPA: Auditor de Mediu, Manager al Sistemelor de Management de Mediu, Manager al sistemelor de management al calitatii, Auditor in domeniul calitatii, Manager al sistemului de management al sigurantei alimentare, Evaluator riscuri tehnice si tehnologice. Cu o experienta de peste 15 de ani in elaborarea si implementarea sistemelor de management, Anca a lucrat cu precadere in mediul privat, unde a participat activ la documentarea si implementarea sistemelor de management al calitatii, in conformitate cu cerintele ISO 9001, ISO 14001 si ISO 17025, ISO 22000. De asemenea, este consultant pentru documentarea si implementarea, sau pentru mentinerea sistemelor de management (calitate, calitate - mediu, calitate - siguranta alimentului) in peste 35 de firme cu profiluri de activitate diverse.


Valentina Alexandrescu

Cu o vasta experienta in domeniul formarii profesionale a adultilor, Valentina este formator pentru cursurile autorizate CAFFPA: Manager de proiect, Manager resurse umane, Consilier vocational, Dinamica grupului si a echipei, Motivare, Managementul conflictelor, Formator, etc.

De asemenea este si Membru fondator si Presedinte al Patronatului pentru Formare Profesionala si Evaluarea Competentelor – EVALFORM, Vicepresedinte al Comitetului Sectorial „Educatie, formare profesionala, cercetare-proiectare, sport” si Evaluator programe de formare profesionala pentru adulti si evaluator pentru absolventii programelor de formare a adultilor, fiind inscrisa pe listele de specialisti ale CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor.

Valentina a terminat Facultatea de Psihologie si Facultatea de chimie organica, precum si cursuri postuniversitare in Terapii cognitiv-comportamentale si detine numeroase diplome de specializare si perfectionare.


Irina Macovei

Irina are o experienta de peste 10 ani in training, fiind inca din anul 2004 profesor de limba engleza la pentru toate nivelele: prescolar, primar si gimnazial, liceal in invatamantul privat si particular, formare profesionala pentru adulti. Este absolventa de Litere, detine o licenta in Cibernetica, un Master in managementul si marketingul operatiunilor logistice si a urmat studii postuniversitare la Cambridge University. A lucrat cu diferite organizatii ocupand atat posturi de profesor de limba engleza si lector formator in domeniul financiar - contabil cat si de redactor stiri externe. In plus, dna. Prof. Economist Irina Macovei este specialista in managementul proiectelor de investitii finantate din surse private sau din fonduri ale UE.

In cadrul TOP QUALITY MANAGEMENT Irina preda cursurile: Comunicare in limba engleza, Engleza pentru afaceri, Analiza Cost - beneficiu, Manager financiar pentru nonfinantisti.


Aurelia Bodan

Aurelia este Inginer chimist – profesor gradul I si detine calitatea de membru in Asociatia Nationala a Evaluatorilor din România. A urmat diverse cursuri de perfectionare, dintre care amintim: Managementul calitatii, Auditor intern, Modul de perfectionare auditori pentru laboratoare de incercari, Manager Sistem Calitate, Metode de evaluare a societatilor comerciale, Auditor sisteme calitate, Manager mediu, Auditor mediu, Manager al sistemului de management de mediu organizate de TUVKARPAT.

Din 1998 pana in 2004 a fost Presedinte al Centrului Teritorial nr.7 Bucuresti al ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor din România), iar din 1997 pana in 2000 Membru al Consiliului Director al OCP – ARC (Organismul de Certificare Personal - Asociatia Româna pentru Calitate) si a efectuat diferite lucrari de specialitate: Lucrare metodico-stiintifica pentru sustinerea gradului didactic I: “Corelarea procesului de fabricare a sticlei plane cu proprietatile acesteia”; Studii de evaluare, organizare si fezabilitate pentru societati comerciale din ramura industriei sticlei si ceramicii fine; Studii de restructurare a unor societati comerciale din sectorul sticlarie si ceramica fina, in colaborare cu IDOM Spania, in cadrul unui proiect PHARE.

In prezent Aurelia colaboreaza cu diversi actori privati ca si Consultant in proiectarea sistemelor de management al calitatii - ISO 9001, sistemelor de management de mediu – ISO 14001; sistemelor de management al sanatatii si securitatii ocupationale-OHSAS 18001 si lector in domeniul auditului intern al calitatii.


Florin Dena

Florin a ocupat functii de conducere in companii private si are o vasta experienta ca Manager pentru numeroase proiecte software implementate pentru beneficiari atat din mediul privat cat si public.

Cu o experienta profesionala de peste 20 de ani in domeniul IT&C, Florin se remarca prin participarea la proiecte tehnice realizate in colaborare cu firme din Ungaria, Polonia, Austria, Germania, Franta.

Absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti - Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, a urmat numeroase cursuri de specializare si perfectionare in domeniile: IT&C, Managementul de proiect, Managementul Vanzarilor, Audit, Managementul Securitatii Informatiei etc.

In cadrul Top Quality Management, Florin este DPO, Director Departament IT&C si formator pentru cursurile autorizate CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor: Web Design, Managementul Proiectelor, Linux, Proiectarea, realizarea si administrarea bazelor de date, Managementul securitatii informatiei, Progamare in limbajele C++, C Sharp si Java si Protectia datelor cu caracter personal (DPO).


Claudiu Andreescu

Profesor de informatica la un liceu din Bucuresti, Claudiu este absolvent al Universitatii  Bucuresti, Facultatea de Matematica, sectia Informatica si are peste 10 ani experienta in predarea cursurilor de informatica si ECDL. In vederea cresterii performantelor profesionale a urmat diferite cursuri de specializare si perfectionare in domeniu si este deasemenea instructor certificat ECDL. Are o bogata experienta profesionala si in formarea profesionala a adultilor, acest sustinand numeroase sesiuni de training in domenii precum: utilizarea calculatorului, ECDL, iar in cadrul Top Quality Management este trainer pentru cursurile “Programare in C si C++”.

Parteneri


Asociatia Nationala Expertilor in Managementul Riscului din Romania

http://www.anpmr.ro/


Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Bucuresti

http://bucuresti.mmanpis.ro/comisia-de-autorizare-a-furnizorilor-de-formare-profesionala/Asociatia de Standardizare din Romania


Stiri

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Curs Responsabil cu Protectia Datelor (DPO)

Daca ati lucrat sau lucrati in domeniul protectiei datelor, daca detineti expertiza in ceea ce priveste securizarea sistemelor informatice, daca detineti cunostinte juridice si legislatie sau daca pur si simplu doriti sa obtineti un loc de munca bine platit, cursul DPO autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor este o alegere care va poate schimba viata profesionala.

Curs Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei - ISO 27001

Cerintele SR EN ISO/IEC 27001:2018 se aplica organizatiilor atat pentru protejarea contra eventualelor vulnerabilitati si atacurilor din exterior, cat si pentru gestionarea intregului ciclu de viata al informatiilor de orice tip si pe orice suport, pastrate integral sau externalizate​, referitoare la clienii sau la societate.​

Curs Implementarea si Evaluarea Sistemului de Control Intern

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.
PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html