Home > Inscriere

Inscriere

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere conform Termenilor si Conditiilor de participare la cursurile autorizate de catre CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor.


ATENTIE:

Plata se face in baza facturii proforma/fiscale, in contul Bancii Transilvania (RO21 BTRL 0470 1202 3582 20XX):

- prin transfer bancar;

- sau numerar, la orice ghiseu al Bancii Transilvania (cu actul de identitate).

Numai persoanele juridice pot plati si in numerar la sediul Top Quality Management.

 

Inscriere cursuri autorizate (OPEN)

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere (Click aici pentru a descarca) prin e-mail: office@cursuriautorizate.ro  Prin completarea formularului de inscriere se considera acceptati termenii de participare la cursurile organizate de Top Quality Management in calitate de furnizor de formare profesionala autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor.
 

Termeni si conditii de participare la cursuri:


Conditiile urmatoare stabilesc relatia contractuala intre cursanti sau entitatea platitoare (dupa caz) si SC Top Quality Management SRL in calitate de furnizor de formare profesionala autorizat de catre CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor. Alte conditii si angajamente se pot stabili numai cu acordul scris al Top Quality Management SRL.


1. Pentru a avea un loc asigurat la cursul solicitat este necesar sa completati corect formularul de inscriere si sa il transmiteti la adresele de e-mail indicate cu cel tarziu cu 3 zile inainte de inceperea programului de formare.


2. In baza formularui de inscriere se emite de catre Top Quality Management factura proforma/fiscala pentru achitarea contravalorii cursului. Contravaloarea cursului trebuie achitata integral inainte de inceperea acestuia. Inscrierea se considera a fi efectuata din momentul receptionarii de catre Top Quality Managment SRL a documentelor ce dovedesc achitarea contravalorii cusului.


3. Grupele se formeaza in ordinea confirmarii inscrierii participantilor si in limita locurilor disponibile (maxim 14 cursanti).


4. In situatia in care numarul de persoane inscrise la curs este mai mic de 10 sau din cauza unei forte majore, respectivul curs nu se va organiza, urmand a fi reprogramat. Situatia va fi adusa la cunostinta persoanelor inscrise, telefonic si/sau prin e-mail, cu cel putin 3 zile inainte de data stabilitata pentru inceperea cursului. In functie de dorinta clientului transmisa in scris, prin e-mail, contravaloarea cursului va fi returnata sau pastrata pentru urmatoarea sesiune de curs.


5. Reducerile prezentate pe site, in ofertele de curs sau generale, nu se cumuleaza si nici nu se pot schimba de la un curs la altul. Nu se aplica reduceri retroactiv, la cursurile finalizate sau dupa efectuarea incrierii.


6. Anularea inscrierii deja efectuate cu rambursarea sumelor virate se poate face cel mai tarziu cu 5 zile lucratoare inainte de inceperea cursului. Se iau in considerare numai anularile transmise sub forma scrisa. In acest caz, un comision de procesare in valoare de 50 lei va fi retinut din contravaloarea cursului.


7. In cazul in care persoana nominalizata pentru participarea la curs nu se poate prezenta, aceasta poate desemna un inlocuitor cu minimum 24 ore inainte de inceperea cursului. Nominaliazarea se va face in scris si nu implica plati suplimentare.


8. Anularea participarii la curs cu maxim 4 zile lucratoare inainte de incepera cursului duce la pierderea integrala a taxei de participare.


9. Obligatiile partilor:
A) Top Quality Management se obliga :
a) sa presteze serviciile de formare profesionala, cu respectarea normelor legale si a metodologiilor in materie, punand accent pe calitatea formarii profesionale;
b) sa asigure resursele umane, materiale si tehnice necesare desfasurarii activitatii de formare profesionala;
c) sa asigure finalizarea procesului de formare profesionala si sustinerea examenelor de absolvire la terminarea stagiilor de pregatire teoretica si practica;
d) sa asigure instructajul privind protectia muncii;
e) sa nu impuna beneficiarului sa participe la alte activitati decat cele prevazute in programul de formare profesionala.
B). Beneficiarul de formare profesionala se obliga:
a) sa frecventeze programul de formare profesionala pe intreaga perioada conform programului de curs afisat. Inregistrarea a mai mult de 10% absente nemotivate sau 25% absente motivate din durata totala a programului conduce la pierderea dreptului beneficiarului de a sustine examenul de absolvire;
b) sa utilizeze resursele materiale, tehnice si alte asemenea, potrivit scopului si destinatiei acestora si numai in cadrul procesului de formare profesionala, evitand degradarea, deteriorarea sau distrugerea acestora;
c) sa pastreze ordinea, curatenia si disciplina pe parcursul frecventarii cursurilor de formare profesionala;
d) sa respecte normele privind protectia muncii;
e) sa nu inregistreze cu niciun fel de mijloc (audio, video, etc) desfasurarea programelor de formare, Top Quality Management detinand marca inregistrata.

10. Top Quality Management SRL colecteaza datele personale furnizate de client in Cererea de inscriere la curs in scopul inregistrarii la cursurile sale de formare profesionala precum si pentru prezentarea ofertelor companiei. Datele sunt prelucrate in conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html. Pe viitor numele, adresele si numerele de telefon inscrise in Cererea de inscriere la cursuri ne vor permite sa va tinem la curent cu noutatile din activitatea noastra.


11. Odata cu semnarea Cererii de inscriere la curs, cursantul/organizatia platitoare declara ca ia act, atat de continutul acestor termeni si conditii cat si de continutul intregii oferte de curs. Cererea de inscriere la curs si Termenii si conditiile de participare la cursuri constituie contractul de instruire incheiat intre parti.


 
Detalii suplimentare
Pentru detalii suplimentare va rugam sa contactati departamentul CURSURI: tel. fix- 037 134 79 51 sau tel. mobil: 0724 341 894 / 0740.05.51.27 / 0724.37.03.47
 
Pentru cursurile OPEN o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti.
In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Parteneri


Asociatia Nationala Expertilor in Managementul Riscului din Romania

http://www.anpmr.ro/


Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Bucuresti

http://bucuresti.mmanpis.ro/comisia-de-autorizare-a-furnizorilor-de-formare-profesionala/Asociatia de Standardizare din Romania


Stiri

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Curs Responsabil cu Protectia Datelor (DPO)

Daca ati lucrat sau lucrati in domeniul protectiei datelor, daca detineti expertiza in ceea ce priveste securizarea sistemelor informatice, daca detineti cunostinte juridice si legislatie sau daca pur si simplu doriti sa obtineti un loc de munca bine platit, cursul DPO autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor este o alegere care va poate schimba viata profesionala.

Curs Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei - ISO 27001

Cerintele SR EN ISO/IEC 27001:2018 se aplica organizatiilor atat pentru protejarea contra eventualelor vulnerabilitati si atacurilor din exterior, cat si pentru gestionarea intregului ciclu de viata al informatiilor de orice tip si pe orice suport, pastrate integral sau externalizate​, referitoare la clienii sau la societate.​

Curs Implementarea si Evaluarea Sistemului de Control Intern

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.
PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html