Home > Inscriere

Inscriere

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere conform Termenilor si Conditiilor de participare la cursurile autorizate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.


ATENTIE:

Plata se face in baza facturii proforma/fiscale, in contul Bancii Transilvania (RO21 BTRL 0470 1202 3582 20XX):

- prin transfer bancar (OP)

- sau numerar, la orice ghiseu al bancii (cu actul de identitate).

Persoanele juridice pot plati si in numerar la sediul Top Quality Management.

 

Inscriere cursuri autorizate (OPEN)

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere (Click aici pentru a descarca) prin e-mail: office@cursuriautorizate.ro. Prin completarea formularului de inscriere se considera acceptati termenii de participare la cursurile organizate de Top Quality Management in calitate de furnizor de formare profesionala autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari.
 

Termeni si conditii de participare la cursuri:


Conditiile urmatoare stabilesc relatia contractuala intre cursanti sau entitatea platitoare (dupa caz) si SC Top Quality Management SRL in calitate de furnizor de formare profesionala autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari. Alte conditii si angajamente se pot stabili numai cu acordul scris al Top Quality Management SRL.


1. Pentru a avea un loc asigurat la cursul solicitat este necesar sa completati corect formularul de inscriere si sa il transmiteti la adresele de e-mail indicate cu cel tarziu cu 3 zile inainte de inceperea programului de formare.


2. In baza formularui de inscriere se emite de catre Top Quality Management factura proforma/fiscala pentru achitarea contravalorii cursului. Contravaloarea cursului trebuie achitata integral inainte de inceperea acestuia. Inscrierea se considera a fi efectuata din momentul receptionarii de catre Top Quality Managment SRL a documentelor ce dovedesc achitarea contravalorii cusului.


3. Grupele se formeaza in ordinea confirmarii inscrierii participantilor si in limita locurilor disponibile (maxim 24 cursanti).


4. In situatia in care numarul de persoane inscrise la curs este mai mic de 10 sau din cauza unei forte majore, respectivul curs nu se va organiza, urmand a fi reprogramat. Situatia va fi adusa la cunostinta persoanelor inscrise, telefonic si/sau prin e-mail, cu cel putin 3 zile inainte de data stabilitata pentru inceperea cursului. In functie de dorinta clientului transmisa in scris, prin e-mail, contravaloarea cursului va fi returnata sau pastrata pentru urmatoarea sesiune de curs.


5. Reducerile prezentate pe site, in ofertele de curs sau generale, nu se cumuleaza si nici nu se pot schimba de la un curs la altul. Nu se aplica reduceri retroactiv, la cursurile finalizate sau dupa efectuarea incrierii.


6. Anularea inscrierii deja efectuate cu rambursarea sumelor virate se poate face cel mai tarziu cu 5 zile lucratoare inainte de inceperea cursului. Se iau in considerare numai anularile transmise sub forma scrisa. In acest caz, un comision de procesare in valoare de 50 lei va fi retinut din contravaloarea cursului.


7. In cazul in care persoana nominalizata pentru participarea la curs nu se poate prezenta, aceasta poate desemna un inlocuitor cu minimum 24 ore inainte de inceperea cursului. Nominaliazarea se va face in scris si nu implica plati suplimentare.


8. Anularea participarii la curs cu maxim 4 zile lucratoare inainte de incepera cursului duce la pierderea integrala a taxei de participare.


9. Top Quality Management SRL colecteaza datele personale furnizate de client in Cererea de inscriere la curs in scopul inregistrarii la cursurile sale de formare profesionala precum si pentru prezentarea ofertelor companiei. Datele sunt prelucrate in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 si Legii 506/2004, avand numarul de operator 27522/28.02.2017. Pe viitor numele, adresele si numerele de telefon inscrise in Cererea de inscriere la cursuri ne vor permite sa va tinem la curent cu noutatile din activitatea noastra.


10. Odata cu semnarea Cererii de inscriere la curs, cursantul/organizatia platitoare declara ca ia act, atat de continutul acestor termeni si conditii cat si de continutul intregii oferte de curs. Cererea de inscriere la curs si Termenii si conditiile de participare la cursuri constituie contractul de instruire incheiat intre parti.


 
Detalii suplimentare
Pentru detalii suplimentare va rugam sa contactati departamentul CURSURI: tel. fix- 037 134 79 51 sau tel. mobil: 0724 341 894 / 0740.05.51.27 / 0724.37.03.47
 
Pentru cursurile OPEN o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti.
In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Cursuri

Reduceri si Discount-uri

CARDURI DE FIDELITATE

 

Intrucat ati ales in mod repetat compania TOP QUALITY MANAGEMENT ca furnizor de formare am decis sa va rasplatim prin acordarea unui CARD DE FIDELITATE.

 

Cardul de fidelitate este acordat NUMAI clientilor fideli TOP QUALITY MANAGEMENT si reprezinta modalitatea noastra pentru a va rasplati decizia alegerii cursurilor oferite de catre compania noastra. Avem deosebita placere de a-i invita pe toti cursantii TOP QUALITY MANAGEMENT, la sediul nostru pentru inmanarea personala a acestui card, ce va ofera reduceri importante la toate cursurile noastre.


    Cardul de fidelitate SILVER
    Il puteti folosi pentru a beneficia de:
    - 10% reducere LA ORICE CURS pe care doriti sa il urmati;
    - 15% reducere daca mai veniti cu 2 prieteni LA ORICE CURS;
    - Pentru grupuri de minimum 4 persoane oferim GRATUIT TAXA DE PARTICIPARE si TAXA de EXAMINARE pentru o a cincea persoana, apartinand grupului;

    Cardul de fidelitate GOLD
    Il puteti folosi pentru a beneficia de:
    - 15% reducere la ORICE CURS pe care doriti sa il urmati si SCUTIRE de plata a taxei de examinare;
    - La 4 cursuri urmate, va oferim GRATUIT UN CURS, la alegere;
    - Pentru grupuri de minimum 4 persoane oferim GRATUIT TAXA DE PARTICIPARE si TAXA de EXAMINARE pentru o a cincea persoana, apartinand grupului;

 Nota importanta:
- Ridicarea cardurilor se face in baza Cartii de Identitate.
- Reducerea pentru grupuri se aplica NUMAI in cazul participarii la aceeasi sesiune de desfasurare a cursului respectiv.
- Reducerile nu se cumuleaza.

 

Parteneri

Autoritatea Nationala pentru Calificari

ANC

TUV THURINGEN e.V.

http://www.tuev-thueringen.de/


Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele UniteStiri

Curs GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN

Anul 2017 debuteaza cu un nou program de formare profesionala: „GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN” dedicat AUDITORILOR INTERNI IN SECTORUL PUBLIC care doresc obtinerea atestarii profesionale.

2 CURSURI NOI LA TOP QUALITY MANAGEMENT

Portofoliul de cursuri al Top Quality Management s-a imbogatit cu 2 programe de formare avand la baza interesul cursantilor nostri:

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

Performanta companiei – Cum o atingem? Cum o sustinem?

Curs IMPLEMENTAREA SI EVALUAREA SISTEMULUI DE CONTROL INTERN

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.

Noua platforma oferte de munca

Creaza-ti un cont pe www.oferte-de-munca.ro, completeaza-ti profilul sau posteaza-ti proiectele! Totul este gratuit! Poti incepe chiar acum! Prezinta-te celorlalti, prezinta-ti atat aptitudinile cat si hobby-urile pentru a comunica cu ceilalti membrii. Prezinta-ti portofoliu celorlalti membrii! Posteaza propriul Job sau proiect. Este gratuit. Liciteaza pentru Job-urile postate. Este de asemenea gratuit.

PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare, legea nr.677/2001, modificata si completata.