Home > Cursuri MANAGEMENT & ANTREPRENORIAT > Curs Management financiar pentru manageri non-finantisti

Curs Management financiar pentru manageri non-finantisti

Cursul Management financiar pentru manageri non-finantisti este conceput pentru a furniza participantilor competentele cheie pentru a intelege modalitatea practica prin care managerii (fara pregatire economico/financiara) pot lua deciziile manageriale privind utilizarea eficienta resurselor financiare pe care le au la dispozitie.


Programul de formare are un pronuntat caracter practic, desfasurandu-se sub forma unei simulari de business pe parcursul careia cursantii vor dobandi abilitatea de lua decizii profitabile folosind instrumente de management financiar. Astfel, alaturi de doamna Ruxandra Enache, profesionist de elita si excelent trainer, participantii vor avea ocazia sa aplice concepte si strategii care, aplicate in compania din care provin, vor maximiza valoarea si profitabilitatea acesteia.

Grup tinta:

Cursul Management financiar pentru manageri non-finantisti se adreseaza persoanelor cu functii manageriale din cadrul companiilor, altele decat cele financiar-economice, mangerilor de proiecte si/sau oricaror alte persoane care doresc sa inteleaga si sa utilizeze informatiile financiare furnizate de serviciul financiar-contabil si sa ia decizii corecte privind modul de utilizare a resurselor financiare de care raspund prin natura functiei.


Obiective:
Scopul cursului Management financiar pentru manageri non-finantisti este intelegerea importantei proceselor de management financiar ca responsabilitate majora a tuturor managerilor de nivel mediu si superior dintr-o organizatie. Programul de formare ofera participantilor o baza de lucru privind modul in care se elaboreaza bugetele, se intocmesc analizele financiare precum si asupra modului in care sunt interpretate si utilizate informatiile din cadrul insturmentelor financiare puse la dispozitie de catre compartimentul financiar-contabil al unei organizatii.


Beneficiile absolventilor

 • intelegerea corecta a activitatii managerului in domeniul financiar
 • intelegerea corecta a scopului si a obiectivelor managementulu financiar
 • realizarea unui buget de venituri si cheltuieli
 • realizarea unei analize cost-beneficiu
 • realizarea modelarii financiare a unei investitii
 • realizarea analizei profitabilitatii, lichiditatii si solvabilitatii unei companii


Tematica:

 • Scopul si obiectivele managementul financiar.
 • Importanta activitatilor de management financiar la nivelul managementului de nivel mediu si superior intr-o organizatie.
 • Intocmirea bugetului  de venituri si cheltuieli anual al unei organizatii.
 • Estimarea costurilor proiectelor de investitii si a fluxurilor viitoare de numerar generate de investitiile realizate ca operatiuni de baza pentru dezvoltarea unei organizatii.
 • Analiza cost-beneficiu a unei investitii: perioada de recuperare, valoarea prezenta neta, pragul de rentabilitate al investitiei.
 • Analiza de risc a investitiei si utilizarea modelor financiare pentru luarea deciziilor financiare.
 • Instrumente financiare la dispozitia mangerilor fara pregatire economico-financiara: fluxul de numerar, bilantul contabil, contul de profit si pierderi.
 • Interpretarea informatiilor puse la dispozitie de instrumentele financiare.
 • Ratele financiare de profitabilitate, lichiditate, solvabilitate – interpretarea si utilizarea lor in luarea deciziilor financiare manageriale.

Structura cursului:

Cursul Management financiar pentru manageri non-finantisti de zi si de weekend se desfasoara pe parcursul a 6 ore/zi, incepand cu ora 10.


Perioada:

Grupa este in formare.


Pret*: 620 LEI (la care se adauga TVA)/persoana. *Preturile sunt valabile pentru cursurile OPEN. Daca doriti un curs dedicat, va rugam sa ne contactati.


Conditii de participare:
Pentru a putea participa la cursul Management financiar pentru manageri non-finantisti  este necesara absolvirea studiilor superioare (cu diploma de licenta sau adeverinta).
Participantii vor primi diploma de absolvire din partea Top Quality Management.

Locatie: Bucuresti, sector 1, str. Dionisie Lupu, nr. 49, et. 3.


Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand sectiunea "Inscriere cursuri", prin fax: 0316900991 sau prin e-mail: office@topquality.ro sau office@cursuriautorizate.ro.


Pentru cursurile OPEN o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti.
In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Cursuri

Parteneri

Autoritatea Nationala pentru Calificari

ANC

TUV THURINGEN e.V.

http://www.tuev-thueringen.de/


Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele UniteStiri

Curs GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN

Anul 2017 debuteaza cu un nou program de formare profesionala: „GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN” dedicat AUDITORILOR INTERNI IN SECTORUL PUBLIC care doresc obtinerea atestarii profesionale.

2 CURSURI NOI LA TOP QUALITY MANAGEMENT

Portofoliul de cursuri al Top Quality Management s-a imbogatit cu 2 programe de formare avand la baza interesul cursantilor nostri:

Reduceri cursanti

Reduceri de 50% pentru fosti cursanti ai Top Quality Management si InovaTop.
Pentru detalii click pe titlu.

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

Performanta companiei – Cum o atingem? Cum o sustinem?

Curs IMPLEMENTAREA SI EVALUAREA SISTEMULUI DE CONTROL INTERN

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.

Noua platforma oferte de munca

Creaza-ti un cont pe www.oferte-de-munca.ro, completeaza-ti profilul sau posteaza-ti proiectele! Totul este gratuit! Poti incepe chiar acum! Prezinta-te celorlalti, prezinta-ti atat aptitudinile cat si hobby-urile pentru a comunica cu ceilalti membrii. Prezinta-ti portofoliu celorlalti membrii! Posteaza propriul Job sau proiect. Este gratuit. Liciteaza pentru Job-urile postate. Este de asemenea gratuit.

PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare, legea nr.677/2001, modificata si completata.