Home > Cursuri AUDIT & CONTROL INTERN > Curs Analiza Cost-Beneficiu

Curs Analiza Cost-Beneficiu

Cursul Analiza Cost - Beneficiu este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) pentru ocupatia SPECIALIST IN PLANIFICAREA, CONTROLUL SI RAPORTAREA PERFORMANTEI ECONOMICE / Modul Elaborarea de analize cost - venit, cod COR 242110

Cursul Analiza cost-beneficiu este conceput pentru a furniza participantilor competentele cheie pentru a intocmi, verifica sau a utiliza o analiza cost beneficiu pentru luarea unei decizii de finantare a unei investitii.


Grup tinta:
Programul se adreseaza persoanelor care conduc firme private sau care au ca sarcina de serviciu sa elaboreze documentatia pentru Accesarea Fondurilor Structurale, persoanelor aflate in posturi cheie precum: contabil sef, director economic sau in orice alt post ce contribuie la managementul economic si financiar al firmelor; persoanelor din birourile, compartimentele de Proiecte si Programe din cadrul Administratiei Publice Locale si Regionale, dar si celor care doresc sa elaboreze o Analiza Cost-Beneficiu conform normelor europene si nationale in vigoare.


Obiective:
Cursul doreste sa ofere participantilor o imagine cat se poate de aprofundata asupra pasilor ce trebuie urmati in vederea elaborarii unei astfel de analize.
La finalul acestui curs, participantii vor putea dezvolta o Analiza Cost - Beneficiu, datorita unei mai bune perspective asupra intregului proces de elaborare pe care o vor dobandi in cadrul cursului.


Tematica:

  • Cadrul legislativ de referinta (Normele legislative nationale si europene)
  • Etapele realizarii Analizei Cost-Beneficiu
  • Analiza Cost-Beneficiu financiara (Obiectivele si scopul analizei, Calcularea fluxurilor financiare, Tarife si capacitatea de plata a utilizatorilor, Analiza profitabilitatii,Sustenabilitatea financiara)
  • Analiza Cost-Beneficiu economica (Obiectivele si scopul analizei, Corectii fiscale si conversia preturilor, Integrarea externalitatilor)
  • Analiza de senzitivitate
  • Analiza de risc
  • Aplicatii practice cu coordonarea lectorului
  • Metoda incrementala (Calcularea fluxurilor financiare, Indicatorii financiari)
  • Concluzii finale

 

Structura cursului:
Cursul se desfasoara pe parcursul a 8 ore/zi timp de doua zile consecutive.


Cerinte privind participarea la curs: studii superioare economice sau studii post universitare economice (programe de formare profesionala, master, etc.).

Evaluarea participantilor:
Pe parcurs: prin observarea realizata de trainer.
La sfarsitul cursului: testare scrisa tip grila si testarea abilitatilor practice: simulare pe baza de scenariu.


Perioada de desfasurare: 12 - 13 noiembrie 2018, intre orele 9 - 18 sau  28 - 29 ianuarie 2019, intre orele 9 - 18


Pret*: 800 LEI/persoana (TVA inclus)/persoana.

Taxa de examinare: 70 LEI/persoana (scutit de TVA) – numai pentru persoanele care doresc si intrunesc conditiile pentru examinare in vederea obtinerii certificatului de absolvire pentru ocupatia Specialist in planificarea, controlul si raportarea performantei economice (cod COR 242110) / Modul Implementarea si evaluarea sistemului de control intern recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

*Preturile sunt valabile pentru cursurile OPEN. Daca doriti un curs dedicat, va rugam sa ne contactati.


Locatie: Bucuresti, sector 1, str. Dionisie Lupu, nr. 49, et. 3.


Inscrierea la cursurile de formare se face, in limita locurilor disponibile, prin transmiterea Formularului de inscriere (Click aici pentru a descarca) la adresa: office@cursuriautorizate.ro  In cel mai scurt timp de la primirea cererii de inscriere la curs, veti fi contactat de un reprezentant al Top Quality Management.


Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia SPECIALIST IN PLANIFICAREA, CONTROLUL SI RAPORTAREA PERFORMANTEI ECONOMICE, cod COR 242110, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat în conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii si Justitiei Sociale  si al Ministrului Educatiei Nationale, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.


Pentru cursurile OPEN o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti.
In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Cursuri

Parteneri

Autoritatea Nationala pentru Calificari

ANC

TUV THURINGEN e.V.

http://www.tuev-thueringen.de/


Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele UniteStiri

2 CURSURI NOI LA TOP QUALITY MANAGEMENT

Portofoliul de cursuri al Top Quality Management s-a imbogatit cu 2 programe de formare avand la baza interesul cursantilor nostri:

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

Performanta companiei – Cum o atingem? Cum o sustinem?

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Curs IMPLEMENTAREA SI EVALUAREA SISTEMULUI DE CONTROL INTERN

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.
PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html