Home > Cursuri INFORMATICA > Curs Designer pagini web

Curs Designer pagini web

Conform ORDIN MMPS nr. 1.149 din 16 iulie 2020 cursurile autorizate de formare profesionala a adultilor se pot organiza atat on-line cat si la sala.

Cursul DESIGNER PAGINI WEB este special modulat astfel incat participantii sa poata dobandi abilitati si cunostinta pentru ocupatia de DESIGNER PAGINI WEB, solicitata intens pe piata muncii si regasita in organigramele firmelor care folosesc site-uri web. Ocupatia de DESIGNER PAGINI WEB, cod COR 216613, are corespondent WEB Designer.
Persoanele care finalizeaza cursul Designer pagini web / Web designer autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor - pot accesa locuri de munca platite la nivelul a cel putin doua salarii medii pe economie in domeniul crearii, implementarii si administrarii paginilor web si aplicatiilor web.

In conceperea cursurilor de Web Design s-a pornit de la premisa ca oricine, avand doar cunostinte de operare pe calculator si fara experienta in Web Design, in urma asimilarii notiunilor de design si programare web predate la sala de curs sa ajunga sa stapaneasca pana la un nivel profesionist, toate procedeele de lucru in vederea conceperii si realizarii unui site web.


Grup tinta:

Programul se adreseaza acelor persoane care sunt interesate de crearea, dezvoltarea si mentenanta unui site.

Daca:

 • te intereseaza sa afli mai multe lucruri in acest sens, sau
 • lucrezi deja in domeniu si doresti doar sa iti certifici cunostintele dobandite pe cai informale,

Top Quality Management iti recomanda acest curs, in urma caruia nu vei mai fi nevoit niciodata sa apelezi la o firma de IT in vederea dezvoltarii propriului tau site.

Cursul este structurat conform noilor cerinte privind formarea profesionala a adultilor care impun o tehnica de invatare bazata pe foarte multe aplicatii practice pentru o mai justa intelegere si aplicare a informatiilor teoretice. Astfel, cursul imbina in mod util cele doua parti componente (partea teoretica si partea practica), cu unicul scop de a intampina nevoile cursantilor de a aplica efectiv ceea ce li se ofera in partea teoretica a cursului.


Obiective:

 • Intocmirea analizelor de nevoi ale clientului;
 • Structurarea paginii web;
 • Procesarea materiilor prime ale site-ului;
 • Constructia elementelor de baza a site-ului si asezarea acestora intr-un tot unitar;
 • Integrarea in prototipurile create a unor tehnologii, precum PHP, baze de date si sisteme de e-commerce.

Competente dobandite:

 • Analizarea scopului paginii web;
 • Proiectarea structurii site-ului;
 • Procesarea imaginilor, crearea de animatii si flash-uri;
 • Elaborarea de prototipuri;
 • Realizarea site-ului;
 • Testarea site-ului;
 • Publicarea site-ului;
 • Intretinerea site-ului.

AGENDA CUSULUI

I - HTML 4.01 - 16 ore

HTML (HyperText Markup Language - Limbaj de Marcare a Hypertextului) constituie limbajul de baza folosit la structurarea si formatarea elementelor din componenta paginilor Web. Toate elementele structurale ale paginii (titluri de text, paragrafe, imagini, tabele, formulare, linii orizontale, etc) sunt realizate in acest limbaj. Deoarece nu exista in intreg internetul nicio pagina web fara HTML, cunoasterea temeinica si completa a acestui limbaj reprezinta bazele invatarii tehnologiilor web, fiind esentiala pentru orice viitor designer sau programator / dezvoltator web.

Subiectele tratate sunt urmatoarele:

 • Notiuni fundamentale despre World Wide Web. Capitolul isi propune definirea si intelegerea unor notiuni si concepte fundamentale ce pot constitui un vocabular comun de pornire. Se vor explica notiuni precum: Internet, Intranet, Servicii de comunicatii, Serviciul www, Protocoale, Pachete de date, TCP/IP, Adrese IP, Hosturi, Hipertext, HTML, Istoricul si versiunile limbajului HTML, HTTP, HTTPS, Pagina web, Pagina de start, Site web, Browser web, URL, URI, URN, Server, Server web, httpd, DNS, Motoare de cautare, SEO, Avantajele paginilor web, Scenariul de accesare a paginilor web utilizand arhitectura client-server.
 • Structura de baza a unei pagini Web. Capitolul isi propune insusirea de catre cursanti a elementelor de baza necesare realizarii primelor pagini web. Se vor discuta si exersa practic notiuni precum: Tipuri de editoare web (dedicate scrierii codului versus WYSIWYG), Principalele browsere, Prima pagina web, Structura standard a unei pagini web, Clasificarea etichetelor, Etichetele html, head si body, Reguli de editare si formatare HTML, Spatierea si regula spatiilor albe, Titlul paginii web si eticheta title, Intreruperea randului si eticheta br, Text preformatat si eticheta pre, Rand neintrerupt si eticheta nobr, Blocurile de comentarii in HTML, Tipuri de documente HTML si importanta etichetei DOCTYPE, Corectitudinea si validarea codului paginilor web folosind serviciile de validare, Etichetele depreciate si etichetele invechite, Implicatia elementelor discutate pentru browsere, aplicatii, motoare de cautare si SEO.
 • Formatarea fizica a textului. Capitolul isi propune discutarea si exersarea practica a urmatoarelor notiuni referitoare la formatarile fizice ale textului: Parametrii prestabiliti ai browserului, Formatarile fizice de text pentru scrierea teletype (eticheta tt), Scrierea cursiv (eticheta i), Scrierea ingrosata (etichetele b si strong), Scrierea subliniata (eticheta u), Taierea textului (etichetele s si strike), Marirea si micsorarea textului (etichetele big si small), Scrierea cu indice si exponent (etichetele sub si sup), Bune practici pentru lizibilitatea textului, Implicatia elementelor discutate pentru browsere, aplicatii, motoare de cautare si SEO.
 • Formatarea logica a textului. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a urmatoarelor notiuni referitoare la formatarile logice si structurale ale textului: Atributele etichetelor HTML, Titlurile de text (etichetele de la h1 la h6), Paragrafele (eticheta p), Diviziunile de text (eticheta div), Blocurile citat (eticheta blockquote), Citatele in linie (eticheta q), Elementul span, Blocurile preformatate (etichetele pre, xmp si plaintext), Atributul title, Liniile orizontale (eticheta hr), Centrarea blocurilor (eticheta center), Alte elemente de logica semantica (etichetele em, dfn, code, samp, kbd, var, cite, abbr, acronym), Implicatia elementelor discutate pentru browsere, aplicatii, motoare de cautare si SEO.
 • Configurarea fonturilor. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a urmatoarelor notiuni referitoare la formatarea stilurilor html pentru fonturi: Culori sigure pentru web, Specificarea culorilor dupa nume si dupa codificarea RGB in baza hexazecimala, Instrumente ajutatoare pentru identificarea culorilor, Tipul de litera (etichetele font si basefont), Atributele elementului body pentru margine, Culori si text, Caractere speciale si codificarea caracterelor in HTML.
 • Formatarea listelor. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a urmatoarelor notiuni referitoare la liste: Tipurile de liste, Listele neordonate (etichetele ul si li), Listele ordonate (etichetele ul si li), Liste goale, Liste imbricate, Liste de definitii (etichetele dl, dt si dd), Compactarea listelor, Liste de directoare (eticheta dir), Liste de meniuri (eticheta menu).
 • Formatarea tabelelor. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a urmatoarelor notiuni referitoare la tabele: Importanta tabelelor in machetarea paginilor, Realizarea tabelelor (etichetele table, tr si td), Capete de tabel (eticheta th), Borduri de tabel (atributul border), Bordura exterioara a tabelului, Bordurile interioare ale tabelului, Culoarea bordurilor, Culori de background pentru tabel, Imagini de background, Randuri si celule, Celule goale si implicatiile lor, Alinierea tabelelor, Spatiul alb exterior tabelului, Dimensionarea tabelelor, Dimensionarea celulelor, Distanta dintre celule, Distanta dintre continutul celulei si bordura acesteia, Alinierea continutului in celule, Text neintrerupt in celule, Titlul tabelului (eticheta caption), Unirea celulelor pe randuri si coloane, Formatarea rapida a tabelului (etichetele thead, tbody si tfoot), Stiluri pentru coloane (eticheta colgroup), Implicatia elementelor discutate pentru browsere, aplicatii, motoare de cautare si SEO, Analiza unui site formatat cu tabele.
 • Lucrul cu imaginile. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a urmatoarelor notiuni referitoare la utilizarea imaginilor in paginile web: Formatele de imagini utilizate pe web si caracteristicile acestora, Pluggin-uri si elemente multimedia, Copyrightul in utilizarea imaginilor, Aplicatii software pentru editarea imaginilor, Inserarea in pagina a unei imagini (eticheta img), Imagini accesate prin adresare URL absoluta, Imagini accesate prin adresare URL relativa, Bordura imaginilor, Dimensionarea imaginilor, Alinierea pe verticala a continutului in raport cu imaginea, Alinierea pe orizontala a imaginilor si corectarea comportamentului flotant, Text alternativ pentru imagini, Imagini de rezolutie mica, Imagini de fundal, Atasarea iconitelor semn de carte, Inserarea iconitelor favorite (favicon), Liste particularizate utilizand imagini, Inserarea in pagina a filmuletelor youtube sau video, Inserarea in pagina a hartilor GMaps, Multimedia si fisierele de aplicatii, Tipuri MIME, Inglobarea fisierelor multimedia (etichetele embed si object), Inglobarea miniaplicatiilor (etichetele applet si param), Implicatia elementelor discutate pentru browsere, aplicatii, motoare de cautare si SEO.  
 • Utilizarea metadatelor. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a urmatoarelor notiuni referitoare la utilizarea metadatelor in documentele web: Ce sunt metadatele, Inserarea metadatelor in documentul web (eticheta meta), Atributele etichetei meta, Descrierea paginii web, Introducerea cuvintelor cheie, Specificarea autorului paginii, Specificarea informatiilor privind copyrightul, Data creerii si actualizarii documentului, Specificarea persoanei de contact, Detaliile despre continutul fisierului, Specificarea limbii continutului, Directiva pragma, Reimprospatarea automata a paginii, Directionarea automata catre o pagina, Implicatia elementelor discutate pentru browsere, aplicatii, motoare de cautare si SEO.
 • Utilizarea legaturilor. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a urmatoarelor notiuni referitoare la utilizarea legaturilor in paginile web: Structurarea site-urilor, Crearea unei legaturi (eticheta a), Legaturi catre pagini in acelasi director, Legatura prin adresare URL relativa, Legatura catre o adresa URL absoluta, Legatura dintr-o imagine, Legaturi pentru salt in cadrul aceleiasi pagini, Legatura catre o zona dintr-o alta pagina, Ferestre destinatie, Culori pentru legaturi, Legatura catre o adresa de e-mail, Legatura catre un fisier oarecare, Legaturi catre fisiere audio, Legaturi catre fisiere video, Atributul title, Implicatia elementelor discutate pentru browsere, aplicatii, motoare de cautare si SEO.
 • Realizarea hartilor de imagini. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a urmatoarelor notiuni referitoare la utilizarea hartilor de imagini: Tipuri de zone in cadrul hartilor de imagini, Crearea hartilor de imagini (etichetele map si area).
 • Realizarea formularelor. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a urmatoarelor notiuni referitoare la utilizarea formularelor: Inserarea formularelor in pagina web (eticheta form), Metode de transmitere a datelor catre server, Elemente de formular, Camp de text (eticheta input), Camp pentru parola, Camp pentru selectarea fisierelor, Butoane radio, Casute de validare, Liste de selectie / optiuni (etichetele select si option), Camp de editare multilinie, Butoane submit, Butoane reset, Butoane universale (eticheta button), Utilizarea imaginilor la realizarea butoanelor, Etichetele de grupare a elementelor (eticheta label), Eticheta isindex, Introducere in integrarea cu limbaje de scripting pentru client (javascript), Introducere in integrarea cu limbajele de scripting pentru server (php).
 • Realizarea cadrelor. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a urmatoarelor notiuni referitoare la folosirea cadrelor: Organizarea documentului in cadre (eticheta frameset), Definirea cadrelor (eticheta frame), Comportamentul browserelor vechi (eticheta noframe), Cadre in linie (eticheta iframe), Cadre orizontale, Cadre verticale, Imbricarea cadrelor.
 • PRACTICA INDIVIDUALA ASISTATA (12 ore): Realizarea unui site Web folosind HTML 4.01 si lansarea lui in Internet. La realizarea acestui proiect, cursantii vor realiza individual, un site web conform documentatiei de manual, aplicand majoritatea elementelor predate si invatate la sala. Folosind apoi un protocol de tipul ftp sau ssh, site-ul astfel realizat va fi incarcat pe un server web pentru a putea fi accesibil din Internet.


II - XML (6 ore)

HTML este un limbaj destul de permisiv, regulile de scriere continand in multe cazuri elemente optionale. Datorita acestui fapt, multitudinea de browsere existente pot avea comportamente diferite la vizualizarea paginilor. Rezolvarea acestei probleme a venit din partea XHTML (Extensible HTML). XHTML este un inlocuitor modern al limbajului HTML, fiind aproape identic cu acesta, reprezentand o versiune imbunatatita, mult mai stricta si mai curata a standardului HTML. Avand reguli mai exacte de scriere a codului, browserele la randul lor pot vizualiza paginile noastre mult mai exact. Cunoasterea XHTML este esentiala pentru orice viitor programator web, regulile fiind aplicabile atat pentru HTML 4.01 cat si pentru HTML5 (prin XHTML5).Subiectele tratate sunt:

 • Regulile limbajului XHTML. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a urmatoarelor notiuni referitoare la folosirea limbajului XHTML: Legatura dintre XHTML, HTML si XML, Declaratia XML, Declaratia DOCTYPE in cazul XHTML, Specificarea tipului de continut in documentele XHTML, Structura standard a documentului XHTML, Regulile XHTML de scriere a etichetelor, Regulile XHTML de scriere a atributelor, Reguli pentru atributele minimizate, Alte reguli XHTML relativ la CSS si JavaScript.
 • Aplicatie practica: convertirea unei pagini HTML la cod XHTML folosind caracteristicile automatizate ale editoarelor de cod specializate pentru web si validarea codului XHTML utilizand un serviciu Web de validare a codului.


III - CSS2 si CSS3 (12 ore)

HTML este utilizat la realizarea structurii / scheletului paginii. Desi HTML include si posibilitati de formatare grafica (dimensionari, pozitionari, alinieri, culori, etc), acestea pot fi insuficiente in raport cu cerintele unui design modern. Neajunsul este rezolvat de CSS. CSS este un acronim pentru Cascading Style Sheets (Foi de Stil in Cascada) si este utilizat la imbunatatirea prezentarii unei pagini Web prin stabilirea de proprietati pentru elementele HTML utilizand o gama uriasa de valori. CSS este un instrument avansat destinat proiectantilor Web pentru crearea de site-uri Web profesionale care nu pot fi construite folosind atribute HTML obisnuite. In prezent, putem spune ca niciun site modern nu poate fi realizat fara CSS. Prin urmare, cunoasterea temeinica a acestui limbaj este vitala pentru orice viitor designer sau programator / dezvoltator web. Subiectele tratate sunt:

 • Ce reprezinta CSS. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a urmatoarelor notiuni de baza referitoare la aplicarea Foilor de Stil in Cascada: Declaratiile CSS si blocurile de declaratii, Selectorii de tip, Atributele universale pentru elementele HTML, Stilurile CSS aplicate in linie, Foile de stil definite in interiorul documentului, Foile de stil definite in fisier extern, Cascadarea stilurilor, Selectia universala, Selectia generala, Selectia cu clase, Selectia cu identificatori, Selectia descendenta, Selectorul copil, Selectorul frate adiacent, Selectia dupa atribute, Pseudo-clasa first-child, Pseudo-clasele legaturilor, Selectia primei linii, Selectia primului caracter, Gruparea selectorilor, Comentarea codului in CSS, Specificarea valorilor in CSS, Specificarea culorilor in CSS, Pseudo-clasele si pseudo-elementele CSS, Calcularea specificitatii in CSS.   
 • Configurarea fonturilor in CSS. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a proprietatilor aplicabile la formatarea fonturilor in CSS: Familiile de fonturi in CSS, Stilurile fonturilor, Variantele fonturilor, grosimea fonturilor, alungirea fonturilor, dimensionarea fonturilor, aspectul fonturilor, proprietatea generala font, Utilizarea fonturilor web, Fonturi responsive, Inserarea de icon-uri.
 • Setarea textului in CSS. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a proprietatilor aplicabile la formatarea blocurilor de text in CSS: Culoarea textului, Indentarea textului, Alinierea textului, Decoratiuni pentru text, Umbre pentru text, Spatierea literelor, Spatierea cuvintelor, Utilizarea majusculelor, Distantierea liniilor de text, Formatarea spatiilor albe, directia textului, Alinierea verticala, Bidirectionalitate, Depasirea textului, Efecte asupra textului.
 • Casete in CSS. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a proprietatilor aplicabile la formatarea casetelor in CSS: Conceptul de caseta in CSS, Dimensionarea casetelor, Dimensionari maxime si minime, Paddingul casetei, Marginea casetei, Bordura casetei, Rotunjiri, Imagini pentru borduri, Cursoare, Comportamentul la depasirea casetei, Decuparea casetelor, Vizibilitatea casetei, Culoarea de fundal a casetei, Imagine de fundal pentru caseta, Imagini multiple de fundal, Pozitionarea fundalului, Originea fundalului, Multiplicarea fundalului in cadrul casetei, Dimensionarea imaginii de fundal a casetei, Comportamentul fundalului atasat casetei, Decuparea fundalului casetei, Proprietatea generala de fundal, Centrarea automata a elementelor in caseta, Linia exterioara casetei, dimensionarea imaginilor, Redimensionarea casetelor.
 • Pozitionarea in CSS. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a proprietatilor aplicabile la pozitionarea casetelor in CSS: Modelul caseta, Afisarea in linie, Afisarea bloc, Casete flotante, Stiva de casete flotante, Proprietatea clear, Pozitionarea relatica a elementelor, Pozitionarea absoluta a elementelor, Pozitionarea fixa a elementelor, Pozitionare lipicioasa, Stiva de straturi, Pozitionarea marginilor casetei.
 • Tabele in CSS. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a proprietatilor aplicabile la formatarea tabelelor in CSS: Tabele HTML obisnuite, Tabele CSS obisnuite, Tabele HTML avansate, Tabele CSS avansate, Proprietatile CSS pentru coloane, Macheta CSS a tabelului, Alinierea pe verticala, Alinierea pe orizontala, Borduri pentru celule, Spatierea bordurilor, Celule goale, Restrangerea bordurilor, Tabele responsive.
 • Continut generat si liste in CSS. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a notiunilor referitoare la generarea automata a continutului si la proprietatile CSS aplicabile in cazul listelor: Pseudo-elemente si continut generat, Proprietatea content, Definirea ghilimelelor cu CSS, Elemente articol de lista, Definirea tipului de simbol pentru lista, Definirea imaginii indicatoare pentru lista, Definirea pozitiei pentru imaginea indicatoare a listei, Stilul general pentru lista, Counteri pentru liste.
 • Proprietati CSS avansate si aplicatii CSS utile. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a notiunilor referitoare la diverse proprietatile avansate din CSS si alte aplicatii utile cu CSS: CSS Layout, Griduri CSS, Variante de alinieri cu CSS, Opacitatea / transparenta, Gradienti, Umbre pentru casete, Metode de transformare 2D, Metode de transformare 3D, Tranzitii cu CSS, Animatii cu CSS, Casete cu indicatii, Stiluri pentru imagini, Butoane, Paginari, Coloane multiple, Utilizarea functiei variabila, Casete flexibile, Reguli diferite pentru medii diferite, Bare de navigare, Meniuri dropdown, Galerii de imagini, Formatare formulare.
 • PRACTICA INDIVIDUALA ASISTATA (12 ore): Realizarea unui al 2-lea site Web folosind HTML si CSS si lansarea lui in Internet. La realizarea acestui proiect, cursantii vor realiza individual, un al 2-lea site web conform documentatiei de manual, aplicand elementele de HTML si CSS predate si invatate la sala. Folosind un protocol de tipul ftp sau ssh, site-ul astfel realizat va fi incarcat pe un server web pentru a putea fi accesibil din Internet.

IV - HTML5 (8 ore)

Versiunea HTML5 a limbajului include aproape toate elemetelor deja invatate in prima parte a cursului la sectiunea HTML 4.01. Alte elemente au fost eliminate din HTML 4.01, prin urmare daca ati fi pornit invatarea direct cu HTML5, nu ati fi stiut acele notiuni excluse in versiunea 5. Suplimentar, HTML5 aduce noi elemente de semantica a paginii, componente noi pentru formulare, elemente noi pentru grafica si multimedia, etc. In aceasta sectiune veti invata toate aceste noutati esentiale oricarui designer sau programator / dezvoltator web. Subiectele tratate sunt urmatoarele:

 • Noile elemente structurale si de semantica. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a noilor elemente semantice si de structura introduse de HTML5: Definirea continutului principal al documentului, Definirea articolelor in cadrul documentului, Definirea sectiunilor in cadrul documentelor, Definirea antetelor de pagina, Definirea subsolurilor de pagina, Definirea zonelor cu link-uri de navigare, Definirea de detalii suplimentare, Definirea titlurilor pentru zonele de detalii, Definirea de continut separat, Isolarea textului directionat diferit, Definirea casetelor si a ferestrelor de dialog, Specificarea figurilor, Titlul figurilor, Marcarea textului, Bare de masurare, Bare de progres, Definirea datei si a timpului, Definirea intreruperilor de linie, Implicatia elementelor discutate pentru browsere, aplicatii, motoare de cautare si SEO.
 • Noile elemente de formular. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a noilor elemente de formular introduse de HTML5: Lista predefinita de optiuni, Definirea rezultatelor calculate automat, Camp pentru culoare, Camp pentru data, Camp pentru data si timp, Camp pentru data si timp local, Camp pentru email, Camp pentru luna, Camp numeric, Camp domeniu de valori, Camp pentru cautare, Camp pentru telefon, Camp pentru timp, Camp pentru URL, Camp pentru saptamana.
 • Noile elemente pentru grafica si multimedia. Capitolul isi propune discutarea in detaliu si exersarea practica a noilor elemente introduse de HTML5 pentru grafica si multimedia: Desenarea graficii prin scripting, Desenarea graficii vectoriale scalabile, Inserarea continutului audio, Inserarea continutului video, Definirea pistelor de text pentru elementele media, Resurse multimple pentru elemente media, Definirea containere lor pentru aplicatii externe.
 • XHTML 5. Capitolul isi propune discutarea regulilor XHTML aplicabile in cazul HTML5.
 • PROIECT PRACTIC DE ABSOLVIRE (PRACTICA INDIVIDUALA): Include realizarea practica a unui site Web, folosind HTML5 / XHTML5 si CSS3, si salvarea site-ului pe un server Web, pentru a fi accesat prin internet.
Examenele de absolvire se vor desfasura online conform procedurilor ANC.

Pret: 720 LEI/persoana (scutit de TVA)
Taxa de examinare pentru obtinerea certificatului de absolvire, respectiv 70 RON (scutit de TVA), se achita separat, suplimentar fata de pretul cursului.

Conditii de participare:

Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului autorizat este necesara absolvirea studiilor medii (cu diploma de bacalaureat sau adeverinta).

In caz contrar, se poate urma cursul, insa se va primi o diploma de participare din partea Top Quality Management.


Locatie: Bucuresti, sector 1, str. Dionisie Lupu, nr. 49, et. 3.


Inscrierea la cursurile de formare se face, in limita locurilor disponibile, prin transmiterea Formularului de inscriere (Click aici pentru a descarca) la adresa: office@cursuriautorizate.ro  In cel mai scurt timp de la primirea cererii de inscriere la curs, veti fi contactat de un reprezentant al Top Quality Management.

Programul este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor pentru ocupatia DESIGNER PAGINI WEB, cod COR 216613, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat in conformitate cu ORDIN MMPS nr. 1.149 din 16 iulie 2020.


Pentru cursurile OPEN o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti.

In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Parteneri


Asociatia Nationala Expertilor in Managementul Riscului din Romania

http://www.anpmr.ro/


Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Bucuresti

http://bucuresti.mmanpis.ro/comisia-de-autorizare-a-furnizorilor-de-formare-profesionala/Asociatia de Standardizare din Romania


Stiri

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Curs Responsabil cu Protectia Datelor (DPO)

Daca ati lucrat sau lucrati in domeniul protectiei datelor, daca detineti expertiza in ceea ce priveste securizarea sistemelor informatice, daca detineti cunostinte juridice si legislatie sau daca pur si simplu doriti sa obtineti un loc de munca bine platit, cursul DPO autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor este o alegere care va poate schimba viata profesionala.

Curs Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei - ISO 27001

Cerintele SR EN ISO/IEC 27001:2018 se aplica organizatiilor atat pentru protejarea contra eventualelor vulnerabilitati si atacurilor din exterior, cat si pentru gestionarea intregului ciclu de viata al informatiilor de orice tip si pe orice suport, pastrate integral sau externalizate​, referitoare la clienii sau la societate.​

Curs Implementarea si Evaluarea Sistemului de Control Intern

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.
PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html