Home > Cursuri ONLINE EXCLUSIV > Curs ONLINE - ISO 20000 – Managementul serviciilor informatice

Curs ONLINE - ISO 20000 – Managementul serviciilor informatice

CURS ONLINE  - ISO 20000 – Managementul serviciilor informatice este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor - pentru ocupatia Manager imbunatatire procese cod COR 241946. Conform ORDIN MMPS nr. 1.149 din 16 iulie 2020 cursurile autorizate de formare profesionala a adultilor se pot organiza atat on-line cat si la sala.

Traim intr-o lume in care, datorita evolutiei an special a tehnologiei informatiei, distantele si duratele tind catre zero. Foarte mute activitati pot fi incadrate ca servicii. Desi titlul si standardul ISO 20000 se refera la servicii informatice, standardul se poate aplica fara modificari in orice domeniu de activitate..
Pentru ca o organizatie sa functioneze in mod eficace si eficient, organizatia trebuie sa identifice si sa gestioneze mai multe activitati corelate. O activitate care consuma resurse si care este gestionata in asa fel incât intrarile sa fie transformate in iesiri este considerata ca fiind un proces. Integrarea coordonata si implementarea managementului serviciilor garanteaza controlul continuu, o eficienta sporita si oportunitati de imbunatatire continua.

Grup tinta
 • Directorii de unitati economice si departamentali;
 • Managerii de proiect;
 • Managerii de risc;
 • Managerii calitatii;
 • Analistii si evaluatorii economici;
 • Auditorii;
 • Analistii de sistem;

Tematica
In cadrul cursului se vor prezenta urmatoarele standarde:
 • ISO/IEC 20000-1: Managementul serviciilor - Cerinte
 • ISO/IEC 20000-2: Indrumari privind aplicarea sistemelor de management al serviciilor
 • ISO/IEC 20000-3: Ghid privind definirea domeniului de aplicare si aplicabilitatea ISO/IEC 20000-1
 • ISO/IEC 20000-4: Model de evaluare a procesului [in revizuire]
 • ISO/IEC 20000-5: Exemplu de plan de implementare pentru ISO/IEC 20000-1
 • ISO/IEC 20000-6: 2017 Cerinte pentru organismele care asigura auditul si certificarea sistemelor de management al serviciilor
 • ISO/IEC 20000-7  Ghid privind integrarea si corelarea ISO/IEC 20000-1: 2018 la ISO 9001: 2015 si ISO/IEC 27001: 2013
 • ISO/IEC 20000-8  Indrumari privind aplicarea ISO/IEC 20000-1 la serviciile IMM (in dezvoltare)
 • ISO/IEC 20000-9: Indrumari privind aplicarea ISO/IEC 20000-1 la serviciile cloud [in revizuire]
 • ISO/IEC 20000-10: Concepte si vocabular
 • ISO/IEC 20000-11: Indrumari privind relatia dintre ISO/IEC 20000-1 si cadrul de referinta pentru managementul serviciilor: ITIL®
 • ISO/IEC 20000-12: Indrumari privind relatia dintre ISO/IEC 20000-1 si cadrul de referinta pentru managementul serviciilor: CMMI-SVC
 • ISO/IEC 20000-13: Indrumari privind relatia dintre ISO/IEC 20000-1 si cadrul de referinta pentru managementul serviciilor: COBIT

Structura cursului
Cursurile se desfasoara pe parcursul a 10 zile, intre orele 10:00 – 17:00.

Perioade de desfasurare
Grupa este in formare.

Pret: 800 lei/persoana (scutit de TVA)
Taxa de examinare: 70 LEI (scutit de TVA) – numai pentru persoanele care doresc si intrunesc conditiile pentru examinare in vederea obtinerii certificatului de absolvire pentru ocupatia Manager imbunatatire procese cod COR 241946 recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Evaluare:

Pe parcurs: prin observarea realizata de trainer.
La sfarsitul cursului: testarea a abilitatilor teoretice si practice. Cursul se va finaliza cu dezvoltarea unui proiect, necesar in vederea sustinerii examenului de absolvire ANC. Proiectul se va dezvolta individual de catre participanti, sub coordonarea lectorului formator.Acesta va fi la dispozitia cursantilor atat prin intermediul consultatiilor la sala conform unui program stabilit, cat si prin consultatii individuale, prin internet / e-mail, telefon etc.

Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului autorizat, este necesara absolvirea studiilor superioare (cu diploma de licenta sau adeverinta).
In caz contrar, se poate urma cursul, insa se va primi o diploma de participare din partea Top Quality Management.

Inscrierea la cursurile de formare se face, in limita locurilor disponibile, prin transmiterea Formularului de inscriere (Click aici pentru a descarca) la adresa: office@cursuriautorizate.ro  In cel mai scurt timp de la primirea cererii de inscriere la curs, veti fi contactat de un reprezentant al Top Quality Management.

O grupa se constituie cu minimum 10 cursanti. In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Parteneri


Asociatia Nationala Expertilor in Managementul Riscului din Romania

http://www.anpmr.ro/


Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Bucuresti

http://bucuresti.mmanpis.ro/comisia-de-autorizare-a-furnizorilor-de-formare-profesionala/Asociatia de Standardizare din Romania


Stiri

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Curs Responsabil cu Protectia Datelor (DPO)

Daca ati lucrat sau lucrati in domeniul protectiei datelor, daca detineti expertiza in ceea ce priveste securizarea sistemelor informatice, daca detineti cunostinte juridice si legislatie sau daca pur si simplu doriti sa obtineti un loc de munca bine platit, cursul DPO autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor este o alegere care va poate schimba viata profesionala.

Curs Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei - ISO 27001

Cerintele SR EN ISO/IEC 27001:2018 se aplica organizatiilor atat pentru protejarea contra eventualelor vulnerabilitati si atacurilor din exterior, cat si pentru gestionarea intregului ciclu de viata al informatiilor de orice tip si pe orice suport, pastrate integral sau externalizate​, referitoare la clienii sau la societate.​

Curs Implementarea si Evaluarea Sistemului de Control Intern

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.
PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html