Home > Cursuri ONLINE EXCLUSIV > Curs ONLINE – Conducere optimista

Curs ONLINE – Conducere optimista

Cursul ONLINE – Conducere optimista/Joyful Leadership este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor - pentru ocupatia Manager imbunatatire procese cod COR 241946. Conform ORDIN MMPS nr. 1.149 din 16 iulie 2020 cursurile autorizate de formare profesionala a adultilor se pot organiza atat on-line cat si la sala.

Conceptul Conducerea optimista / Joyful Leadership (conceptul conducere optimista) a fost dezvoltat cu atentie de catre o echipa internationala de experti, dorind sa abiliteze noile generatii cu un nou model de lider.
Scopul acestui curs este de a arata o scurta privire de ansamblu asupra conceptului „Joyful Leadership” care va va ajuta sa aveti o perspectiva asupra a ceea ce este Conducerea optimista si despre elementele cheie ale acestuia.

Grup tinta
 • Conducatorii de unitati economice;
 • Managerii de proiect;
 • Analistii si evaluatorii economici;
 • Analistii de sistem;
 • Manageri.

Tematica
ARBORELE VIETII
Radacini si  realizarea unei temelii 
 • De ce sa fii un lider?
 • Valori
 • Natura si hrana

Trunchi – Sa devenim mai puternici
 • Suntem puternici?
 • Influenta
 • Teoria conducerii

Ramuri– Lucrul cu altii
 • Abilitati de socializare
 • Abilitati de conducere
 • Lucrul cu grupuri

Frunze – fata in fata cu provocarile
 • Instrumente pentru planificare strategica
 • Managementul schimbarilor
 • Noutati in conducere

Fructe – Producerea rezultatelor – Piata muncii

Seminte- Inapoi la radacini

EXEMPLE
 • Idei conducatoare -  Mahatma Gandhi
 • Lider de oameni - Martin Luther King Jr.
 • Efortul in conducere - A. C. Bhaktivedanta Swami
 • Conducere de la zero - Oprah Winfrey
 • Tehnologie de varf - Mate Rimac
 • Lider digital- - Jay Shetty

Structura cursului
Cursurile se desfasoara pe parcursul a 4 zile consecutive, intre orele 10:00 – 17:00.
Grupa este in formare.

Pret curs online: 800 lei (scutit de TVA)/persoana
Taxa de examinare: 70 LEI (scutit de TVA) – numai pentru persoanele care doresc si intrunesc conditiile pentru examinare in vederea obtinerii certificatului de absolvire pentru ocupatia Manager imbunatatire procese cod COR 241946 recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Evaluare:
Pe parcurs: prin observarea realizata de trainer.
La sfarsitul cursului: testarea online abilitatilor teoretice si practice.
Cursul se va finaliza cu dezvoltarea unui proiect, necesar in vederea sustinerii examenului de absolvire. Proiectul se va dezvolta individual de catre participanti, sub coordonarea lectorului, timp de 5 zilede la finalizarea orelor de teorie sustinute online. Formatorul va fi la dispozitia cursantilor atat prin intermediul consultatiilor la sala conform unui program stabilit, cat si prin consultatii individuale, prin internet / e-mail, telefon etc. Examinarea se va desfasura on-line.

Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului autorizat, este necesara absolvirea studiilor superioare (cu diploma de licenta sau adeverinta).
In caz contrar, se poate urma cursul, insa se va primi o diploma de participare din partea Top Quality Management.

Inscrierea la cursurile de formare se face, in limita locurilor disponibile, prin transmiterea Formularului de inscriere (Click aici pentru a descarca) la adresa: office@cursuriautorizate.ro  In cel mai scurt timp de la primirea cererii de inscriere la curs, veti fi contactat de un reprezentant al Top Quality Management.

O grupa se constituie cu minimum 10 cursanti. In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.


Parteneri


Asociatia Nationala Expertilor in Managementul Riscului din Romania

http://www.anpmr.ro/


Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Bucuresti

http://bucuresti.mmanpis.ro/comisia-de-autorizare-a-furnizorilor-de-formare-profesionala/Asociatia de Standardizare din Romania


Stiri

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Curs Responsabil cu Protectia Datelor (DPO)

Daca ati lucrat sau lucrati in domeniul protectiei datelor, daca detineti expertiza in ceea ce priveste securizarea sistemelor informatice, daca detineti cunostinte juridice si legislatie sau daca pur si simplu doriti sa obtineti un loc de munca bine platit, cursul DPO autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor este o alegere care va poate schimba viata profesionala.

Curs Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei - ISO 27001

Cerintele SR EN ISO/IEC 27001:2018 se aplica organizatiilor atat pentru protejarea contra eventualelor vulnerabilitati si atacurilor din exterior, cat si pentru gestionarea intregului ciclu de viata al informatiilor de orice tip si pe orice suport, pastrate integral sau externalizate​, referitoare la clienii sau la societate.​

Curs Implementarea si Evaluarea Sistemului de Control Intern

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.
PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html