Home > Cursuri ABILITATI INDIVIDUALE > Curs Realizarea materialelor in Relatii Publice

Curs Realizarea materialelor in Relatii Publice

Cursul Realizarea materialelor in Relatii Publice este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia Asistent relatii publice si comunicare (studii medii/Module: Realizarea materialelor si Mentinerea relatiei cu mass-media, cod COR 333906.

Cursul Realizarea materialelor in Relatii Publice se adreseaza persoanelor care au cunostinte in domeniul comunicarii si/sau celor care doresc sa dezvolte o cariera in sectoare precum: relatii publice, comunicare, mass-media si/sau publicitate.

De ce sa alegeti cursul "Realizarea materialelor in Relatii Publice" organizat de Top Quality Management?

In cadrul acestui curs veti face cunostinta cu lumea PR-ului si a publicitatii. Pe parcursul celor doua zile de curs, veti invata cum puteti promova un brand sau o companie. Veti dobandi cunostinte pentru a elabora corect si eficient materialele specifice unui birou de comunicare: comunicate de presa, dosare de presa, prezentari, interviuri, discursuri, etc. Cu ajutorul aplicatiilor practice va veti imbunatati tehnicile de comunicare si va veti dezvolta creativitatea, astfel incat brandul pe care il promovati sa devina unul de succes.

Obiectivele cursului autorizat Realizarea materialelor in Relatii Publice:
 • Selectarea suporturilor mediatice prin intermediul carora se transmit mesajele;
 • Conceperea materialelor de comunicare (comunicate de presa, dosare de presa, prezentari, discursuri, etc);
 • Distribuirea materialelor de comunicare catre publicul tinta.

Tematica:
 • Definirea comunicarii si a Relatiilor Publice
 • Selectarea suporturilor mediatice in concordanta cu obiectivele vizate, conceptul creativ si valorile organizatiei
 • Proiectarea si realizarea materialelor de comunicare si Relatii Publice: mesaje, comunicate de presa, interviuri, prezentari, news-letter, discursuri, brosuri, publicatii, formulare, etc,
 • Stabilirea publicului tinta
 • Transmiterea materialelor catre publicul tinta
 • Mentinerea relatiilor cu mass-media
 • Studii de caz: realizare de materiale de comunicare si relatii publice

Competente dobandite dupa absolvirea cursului Realizarea materialelor in Relatii Publice:
 • Elaborarea corecta si eficienta a materialelor de comunicare si Relatii Publice
 • Stabilirea relatiei cu mass-media.
 • Organizarea bazelor de date
 • Transmiterea corecta a mesajelor de la organizatie la publicul-tinta
 • Evaluarea cantitativa si calitativa a efectelor materialelor de comunicare transmise publicului tinta

Lector formator: Alina Dinu, jurnalist, specialist in relatii publice si comunicare, cu experienta vasta in presa scrisa, PR, management si comunicare va va calauzi pasii in vedrerea dezvoltarii unei cariere de succes.

Perioada si locatia de desfasurare a cursului Realizarea materialelor in Relatii Publice:
Cursurile de zi si de weekend se desfasoara pe parcursul a 6 ore/zi, intre orele 10.30 - 16.30, la Bucuresti. Examinarea se organizeaza in ultima zi de curs, incepand cu ora 17. Grupa este in formare.

Pret*: 430 LEI/persoana (scutit de TVA)
Taxa de examinare: 70 LEI (scutit de TVA) – numai pentru persoanele care doresc si intrunesc conditiile pentru examinare in vederea obtinerii certificatului de absolvire pentru ocupatia Asistent relatii publice si comunicare (cod COR 333906) recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.
*Preturile sunt valabile pentru cursurile OPEN organizate la Bucuresti. Daca doriti un curs dedicat, va rugam sa ne contactati.

Conditii de participare la examinare:
Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii Certificatului ANC, este necesara absolvirea studiilor medii (cu diploma de bacalaureat sau adeverinta).  In caz contrar, se poate urma cursul, insa se va primi o diploma de participare din partea Top Quality Management.

Locatie: Bucuresti, sector 1, str. Dionisie Lupu, nr. 49, et. 3.

Stim ca este mult mai facil pentru companii sa desfasoare cursurile IN HOUSE decat sa trimita angajatii in alt oras, asa ca, echipa noastra de profesionisti se poate deplasa oriunde in tara (in orasele mai mari sau mai mici) pentru a va oferi posibilitatea de a va perfectiona, in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor si produselor Dvs.

Inscrierea la cursurile de formare se face, in limita locurilor disponibile, prin transmiterea Formularului de inscriere (Click aici pentru a descarca) la adresa: office@cursuriautorizate.ro  In cel mai scurt timp de la primirea cererii de inscriere la curs, veti fi contactat de un reprezentant al Top Quality Management.

Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia ASISTENT RELATII PUBLICE SI COMUNICARE, cod COR 333906, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat în conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii si Justitiei Sociale  si al Ministrului Educatiei Nationale, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

Pentru cursurile OPEN o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti. In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Parteneri

Autoritatea Nationala pentru Calificari

ANC

TUV THURINGEN e.V.

http://www.tuev-thueringen.de/


Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele UniteStiri

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Noutati

Curs Realizarea Materialelor de Promovare in Relatii Publice si Publicitate

Cursul este un prim pas catre dezvoltarea unei cariere intr-o agentie de PR, agentie de publicitate, agentie media, redactii mass-media, institutii publice sau orice organizatie care are ceva de comunicat catre anumite categorii de public.

Curs Responsabil cu Protectia Datelor (DPO)

Daca ati lucrat sau lucrati in domeniul protectiei datelor, daca detineti expertiza in ceea ce priveste securizarea sistemelor informatice, daca detineti cunostinte juridice si legislatie sau daca pur si simplu doriti sa obtineti un loc de munca bine platit, cursul DPO autorizat de ANC este o alegere care va poate schimba viata profesionala.

Curs Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei - ISO 27001

Cerintele SR EN ISO/IEC 27001:2018 se aplica organizatiilor atat pentru protejarea contra eventualelor vulnerabilitati si atacurilor din exterior, cat si pentru gestionarea intregului ciclu de viata al informatiilor de orice tip si pe orice suport, pastrate integral sau externalizate​, referitoare la clienii sau la societate.​

Curs Implementarea si Evaluarea Sistemului de Control Intern

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.
PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html