Home > Cursuri MANAGEMENT & ANTREPRENORIAT > Curs Relatii Publice, comunicare si publicitate

Curs Relatii Publice, comunicare si publicitate

Conform Ordonantei de Urgenta 70/2020, Art. 3, Top Quality Management desfasoara cursurile in sistem online, in perioada starii de alerta.
Cursul Relatii Publice, Comunicare si Publicitate este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor - pentru ocupatia Asistent relatii publice si comunicare (studii medii), cod  COR 333906.

Cursul Relatii Publice, Comunicare si Publicitate se adreseaza persoanelor care isi doresc sa dezvolte o cariera in mediul office, in domeniul comunicarii, relatiilor publice si publicitate. Cursul Relatii Publice, Comunicare si Publicitate are un pronuntat caracter practic, 80% din timpul de pregatire fiind alocat exercitiilor si studiilor de caz.

De ce sa alegeti cursul Relatii Publice, Comunicare si Publicitate organizat de Top Quality Management?
In cadrul acestui curs veti intra in lumea PR-ului si publicitatii. Veti invata cum sa promovati un brand sau o companie. Va veti antrena creativitatea prin dezvoltarea vocabularului, redactarea materialelor publicitare, invatarea si aprofundarea termenilor specifici din lumea PR-ului si media. Veti invata tehnici care va vor ajuta sa va expuneti creativitatea in campanii cu rezultate profesionale si financiare, pe termen lung.

Unde veti putea aplica toate cunostintele invatate la cursul Relatii Publice, Comunicare si Publicitate organizat de Top Quality Management?
Acest curs va va ajuta sa aplicati pentru job-uri in: agentii de PR, agentii de publicitate, agentii de media, redactii mass-media sau in orice companie care detine un birou de PR propriu. De asemenea, veti dobandi skill-uri de comunicare ce va vor ajuta sa deveniti un PR de succes. Cu ajutorul informatiilor obtinute in cadrul cursului autorizat ANC - Relatii Publice, Comunicare si Publicitate, veti putea manageria usor propria afacere sau propriul brand.

Obiectivele cursului autorizat Relatii Publice, Comunicare si Publicitate:
 • Structurarea corecta si precisa a unei campanii de PR
 • Identificarea publicului tinta al unei campanii de PR
 • Conceperea si structurarea bazelor de date
 • Organizarea de evenimente si alocarea eficienta de buget
 • Comunicarea corecta a mesajelor campaniei
 • Comunicarea prin intermediul new media: social media, newsletter
 • Intocmirea unui kit de presa de succes
 • Organizarea conferintelor de presa
 • Dezvoltarea creativitatii prin invatarea unor tehnici de redactare si comunicare

Tematica:

Ziua 1 – Ce inseamna Public Relations (PR)?
 • Definirea PR-ului
 • Definirea comunicarii
 • Structura unei companii de PR.
 • Cine este specialistul PR? Responsabilitatile sale
 • Cine sunt organizatiile pe care le reprezinta PR-ul?
 • Publicul tinta. Cui ne adresam?. Transmiterea mesajelor de la organizatie catre publicul tinta.
 • Cine sunt mass-media? Rolul lor in societate.
 • Sesiune de intrebari sau studii de caz

Ziua 2 – Desfasurarea campaniilor si evenimentelor PR
 • Recapitulare ziua 1 (sesiune de intrebari)
 • Tehnici de redactare si cercetare. Cum redactam un comunicat de presa.
 • Utilizarea noilor media ca instrument de comunicare
 • Realizarea campaniilor de publicitate
 • Stabilirea obiectivelor campaniilor de publicitate
 • Stabilirea strategiilor campaniilor de publicitate
 • Stabilirea bugetului campaniilor de publicitate
 • Derularea unei campanii pe toate canalele media (radio, televiziune, presa scrisa, internet)
 • Evenimentul – principalul instrument de consolidare a relatiilor intre PR si mass-media. Tipuri de evenimente
 • Studii de caz

Ziua 3- Tehnici de redactare si cercetare. Evaluarea rezultatelor unui eveniment PR.
 • Recapitulare zilele 1 si 2 (sesiune de intrebari)
 • Planificarea unui eveniment
 • Calendarul unui eveniment. Desfasurarea propriu-zisa
 • Evaluarea unui eveniment. Ce se intampla post-eveniment? Realizarea statisticilor si arhivelor informationale
 • Studii de caz, sesiune de intrebari si raspunsuri, recapitulare.

Competente dobandite dupa absolvirea cursului Relatii Publice, Comunicare si Publicitate conform standardului ocupatiei Asistent Relatii Publice si Comunicare:
 • Realizarea materialelor
 • Organizarea de evenimente
 • Organizarea campaniilor integrate
 • Evaluarea eficientei programelor de relatii publice
 • Participa la eficientizarea comunicarii in organizatie
 • Mentinerea relatiilor cu mass-media
 • Pregatirea intalnirilor de lucru

Perioada curs on-line:
Cursurile de zi se desfasoara pe parcursul a 8 ore/zi, intre orele 9.30 - 17.30. Puteti urma acest curs in perioada 10.01.2022 - 12.01.2022.
Examenele de absolvire se vor desfasura online conform procedurilor CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor.
Grupa este in formare.

Pret curs sala*: 700 LEI/persoana (scutit de TVA)
Pret curs on-line: 630 LEI/persoana (scutit de TVA
Taxa de examinare: 70 LEI (nu se aplica TVA) – numai pentru persoanele care doresc si intrunesc conditiile pentru examinare in vederea obtinerii certificatului de absolvire pentru ocupatia Asistent relatii publice si comunicare (cod COR 333906) recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.
*Preturile sunt valabile pentru cursurile OPEN organizate la Bucuresti. Daca doriti un curs dedicat, va rugam sa ne contactati.

Conditii de participare la examinare:
Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului autorizat este necesara absolvirea studiilor medii (cu diploma de bacalaureat sau adeverinta).  In caz contrar, se poate urma cursul, insa se va primi o diploma de participare din partea Top Quality Management.

Locatie: Bucuresti, sector 1, str. Dionisie Lupu, nr. 49, et. 3.
 
Curs personalizat:

Stim ca este mult mai facil pentru companii sa desfasoare cursurile IN HOUSE decat sa trimita angajatii in alt oras, asa ca, echipa noastra de profesionisti se poate deplasa oriunde in tara (in orasele mai mari sau mai mici) pentru a va oferi posibilitatea de a va perfectiona, in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor si produselor Dvs.

Inscrierea la cursurile de formare se face, in limita locurilor disponibile, prin transmiterea Formularului de inscriere (Click aici pentru a descarca) la adresa: office@cursuriautorizate.ro  In cel mai scurt timp de la primirea cererii de inscriere la curs, veti fi contactat de un reprezentant al Top Quality Management.

Programul este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor - pentru ocupatia ASISTENT RELATII PUBLICE SI COMUNICARE, cod COR 333906, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat în conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii si Justitiei Sociale  si al Ministrului Educatiei Nationale, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

Pentru cursurile OPEN o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti. In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Parteneri


Asociatia Nationala Expertilor in Managementul Riscului din Romania

http://www.anpmr.ro/


Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Bucuresti

http://bucuresti.mmanpis.ro/comisia-de-autorizare-a-furnizorilor-de-formare-profesionala/Asociatia de Standardizare din Romania


Stiri

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Curs Responsabil cu Protectia Datelor (DPO)

Daca ati lucrat sau lucrati in domeniul protectiei datelor, daca detineti expertiza in ceea ce priveste securizarea sistemelor informatice, daca detineti cunostinte juridice si legislatie sau daca pur si simplu doriti sa obtineti un loc de munca bine platit, cursul DPO autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor este o alegere care va poate schimba viata profesionala.

Curs Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei - ISO 27001

Cerintele SR EN ISO/IEC 27001:2018 se aplica organizatiilor atat pentru protejarea contra eventualelor vulnerabilitati si atacurilor din exterior, cat si pentru gestionarea intregului ciclu de viata al informatiilor de orice tip si pe orice suport, pastrate integral sau externalizate​, referitoare la clienii sau la societate.​

Curs Implementarea si Evaluarea Sistemului de Control Intern

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.
PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html