Home > Cursuri ADMINISTRATIE PUBLICA > Curs Auditul Intern al Sistemelor Informatice

Curs Auditul Intern al Sistemelor Informatice

Cursul Auditul intern al sistemelor informatice este organizat in vederea atestarii auditorilor interni din entitatile publice (fara a se limita acestia), in conformitate cu OMFP nr. 659/2015 pentru aprobarea Cadrului general de echivalare a competentelor profesionale necesare pentru obtinerea certificatului de atestare (modificat si completat cu OMFP nr. 783/2016).
 
Cursul Auditul intern al sistemelor informatice este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia Auditor intern in sectorul public / EVALUAREA ACTIVITATII PRIVIND TEHNOLOGIA INFORMATIEI, cod COR 241306, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.
 
Grup tinta:
Cursul Auditul intern al sistemelor informatice se adreseaza:
- auditorilor interni;
- conducatorilor entitatilor publice;
- membrilor echipei de gestionare a riscurilor;
- intregului personal implicat in activitatile de implementare si monitorizare a sistemului de control intern managerial din entitatile publice.
 
Scopul cursului Auditul intern al sistemelor informatice:
Scopul principal al cursului este de a furniza auditorilor interni in sectorul public informatii relevante despre controalele aferente mediului informatizat si despre probleme specifice ale acestora, pentru a facilita planificarea si efectuarea auditului sistemelor informatice in contextul misiunilor de audit in care auditorii publici sunt implicati.
 
Agenda cursului:
 
Ziua 1
Cadrul legislativ si de reglementare în domeniul IT
Standarde de audit IT

 • Conceptul de sistem informatic si componentele acestuia
 • Standardele internationale de audit IIA si ISACA
 • Cadrul de lucru COBIT
 • Standardul ISO/CEI 27001 - Sisteme de management al securitatii informatiei
 
Riscuri IT
 • Componentele esentiale ale domeniului guvernare de risc
 • Probleme de audit asociate cu utilizarea sistemelor IT
 • Model de management al riscurilor IT
 • Riscurile generate de existenta mediului informatizat
 • Riscuri asociate furnizarii serviciilor IT
 
Ziua 2
Cadrul procedural pentru evaluarea sistemelor informatice
 •  Informatii de fond privind sistemele IT ale entitatii auditate
 •  Proceduri privind evaluarea mediului intern IT
 •  Proceduri de analiza si control
 •  Proceduri de evaluare a riscurilor
 
Auditul sistemelor informatice
 •  Obiective generale si obiective specifice ale auditului IT
 •  Criterii de evaluare
 •  Etapele auditului sistemelor informatice
 •  Efectuarea auditului sistemelor informatice
 •  Elaborarea raportului de audit si valorificarea constatarilor consemnate
 
Competente dobandite:
Evaluarea activitatii privind tehnologia informatiei.
 
Structura cursului:
Cursurile de zi si de weekend se desfasoara pe parcursul a 8 ore/zi.
 
Perioade de desfasuare a cursului:
Puteti urma acest curs in Bucuresti, in una din urmatoarele sesiuni:
 • Sesiunea 1: 12 si 13 februarie 2018
 • Sesiunea 2: 12 si 13 martie 2018
 
Pret*: 450 LEI/persoana.
Taxa de examinare: 70 LEI(nu se aplica TVA) – doar pentru cei care doresc examinarea in prezenta comisiei ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) pentru obtinerea certificatului de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.
*Preturile sunt valabile pentru cursurile OPEN organizate la Bucuresti. Daca doriti un curs dedicat, va rugam sa ne contactati.

Evaluare:
Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat în conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii si Justitiei Sociale  si al Ministrului Educatiei Nationale, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.
Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului ANC este necesara absolvirea studiilor superioare (cu diploma de licenta sau adeverinta).  In caz contrar, se poate urma cursul, insa se va primi o diploma de participare din partea Top Quality Management.
 
Locatie: Bucuresti, sector 1, str. Dionisie Lupu, nr. 49, et. 3.
 
Curs personalizat
Stim ca este mult mai facil pentru companii sa desfasoare cursurile IN HOUSE decat sa trimita angajatii in alt oras, asa ca, echipa noastra de profesionisti se poate deplasa oriunde in tara (in orasele mai mari sau mai mici) pentru a va oferi posibilitatea de a va perfectiona, in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor si produselor Dvs.
 
Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand sectiunea "Inscriere cursuri", prin e-mail: office@cursuriautorizate.ro.
 
Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA) pentru ocupatia Auditor intern in sectorul public / EVALUAREA ACTIVITATII PRIVIND TEHNOLOGIA INFORMATIEI, cod COR 241306, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Pentru cursurile OPEN o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti.
In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Cursuri

Reduceri si Discount-uri

CARDURI DE FIDELITATE

 

Intrucat ati ales in mod repetat compania TOP QUALITY MANAGEMENT ca furnizor de formare am decis sa va rasplatim prin acordarea unui CARD DE FIDELITATE.

 

Cardul de fidelitate este acordat NUMAI clientilor fideli TOP QUALITY MANAGEMENT si reprezinta modalitatea noastra pentru a va rasplati decizia alegerii cursurilor oferite de catre compania noastra. Avem deosebita placere de a-i invita pe toti cursantii TOP QUALITY MANAGEMENT, la sediul nostru pentru inmanarea personala a acestui card, ce va ofera reduceri importante la toate cursurile noastre.


    Cardul de fidelitate SILVER
    Il puteti folosi pentru a beneficia de:
    - 10% reducere LA ORICE CURS pe care doriti sa il urmati;
    - 15% reducere daca mai veniti cu 2 prieteni LA ORICE CURS;
    - Pentru grupuri de minimum 4 persoane oferim GRATUIT TAXA DE PARTICIPARE si TAXA de EXAMINARE pentru o a cincea persoana, apartinand grupului;

    Cardul de fidelitate GOLD
    Il puteti folosi pentru a beneficia de:
    - 15% reducere la ORICE CURS pe care doriti sa il urmati si SCUTIRE de plata a taxei de examinare;
    - La 4 cursuri urmate, va oferim GRATUIT UN CURS, la alegere;
    - Pentru grupuri de minimum 4 persoane oferim GRATUIT TAXA DE PARTICIPARE si TAXA de EXAMINARE pentru o a cincea persoana, apartinand grupului;

 Nota importanta:
- Ridicarea cardurilor se face in baza Cartii de Identitate.
- Reducerea pentru grupuri se aplica NUMAI in cazul participarii la aceeasi sesiune de desfasurare a cursului respectiv.
- Reducerile nu se cumuleaza.

 

Parteneri

Autoritatea Nationala pentru Calificari

ANC

TUV THURINGEN e.V.

http://www.tuev-thueringen.de/


Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele UniteStiri

Curs GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN

Anul 2017 debuteaza cu un nou program de formare profesionala: „GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN” dedicat AUDITORILOR INTERNI IN SECTORUL PUBLIC care doresc obtinerea atestarii profesionale.

2 CURSURI NOI LA TOP QUALITY MANAGEMENT

Portofoliul de cursuri al Top Quality Management s-a imbogatit cu 2 programe de formare avand la baza interesul cursantilor nostri:

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

Performanta companiei – Cum o atingem? Cum o sustinem?

Curs IMPLEMENTAREA SI EVALUAREA SISTEMULUI DE CONTROL INTERN

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.

Noua platforma oferte de munca

Creaza-ti un cont pe www.oferte-de-munca.ro, completeaza-ti profilul sau posteaza-ti proiectele! Totul este gratuit! Poti incepe chiar acum! Prezinta-te celorlalti, prezinta-ti atat aptitudinile cat si hobby-urile pentru a comunica cu ceilalti membrii. Prezinta-ti portofoliu celorlalti membrii! Posteaza propriul Job sau proiect. Este gratuit. Liciteaza pentru Job-urile postate. Este de asemenea gratuit.

PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare, legea nr.677/2001, modificata si completata.