Home > Cursuri ABILITATI INDIVIDUALE > Curs Tehnician Nutritionist

Curs Tehnician Nutritionist

Invata acum cum sa te hranesti adecvat pentru a duce un stil de viata sanatos
Cursul de nutritie este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia TEHNICIAN NUTRITIONIST, Codul N.C: 5122.3.2, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Pret*: 1.700 RON/persoana (nu se aplica TVA)
Taxa de examinare: 70 RON (nu se aplica TVA) – doar pentru cei care doresc examinarea in prezenta comisiei ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) pentru obtinerea certificatului de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Perioada:
Puteti urma acest curs in Bucuresti, in una din urmatoarele sesiuni:
Sesiunea 1: iulie 2017
Sesiunea 2: august 2017
Cursul de nutritie are o durata totala de 1.080 de ore si se va derula in zilele de vineri (6ore/zi), sambata si duminica (8 ore/zi), 2 weekenduri/luna.

Locatie:
Bucuresti, sector 1, str. Dionisie Lupu, nr. 49, et. 3.

De ce un curs de Technician Nutritionist?
Pentru ca in societatea actuala alimentatia sanatoasa a devenit unul dintre cele mai dezbatute subiecte. Este binecunoscut faptul ca aceasta influenteaza in mod direct starea de sanatate si stilul de viata al fiecaruia.
Nutritionistul este cel care reuseste sa stabileasca o dieta/un regim adecvat fiecarui individ, bazat pe o alimentatie sanatoasa, in functie de particularitatile acestuia (stil de viata, gradul de sedentarism, preferintele alimentare, etc).

Daca raspunsul tau este DA la cel putin una dintre urmatoarele intrebari, atunci trebuie sa urmezi acest curs de nutritie care iti va indrepta pasii catre adoptarea unui stil de viata mai sanatos, mai energic si reducerea starilor de oboseala/anxietate:
Doresti sa afli mai multe despre corpul uman, cum functioneaza digestia si ce repercursiuni are alimentatia deficitara asupra sanatatii?
Doresti sa sti cum sa iti asiguri o alimentatie completa, integrand alimentele care apartin diferitelor grupe alimentare (proteine, fructe si legume, lactate, cereale)?
Te-ai saturat sa tot incerci diferite diete de slabit care iti garanteaza topirea rapida a kilogramelor dar sunt extrem de dificil de tinut, iar efectul yo-yo este imediat?
Te simti obosit desi dormi suficient?

Poti urma acest curs din doua considerente:
1. Daca doresti sa profesezi ca Nutritionist si ai nevoie de cunostinte aprofundate, cursul fiind unul intensiv aplicativ, care se axeaza atat pe insusirea de informatii teoretice cat si pe dezvoltarea abilitatilor practice
2. Daca doresti doar sa iti imbunatatesti calitatea vietii si sa duci un stil de viata mai sanatos, sa iti cresti nivelul de energie cu ajutorul alimentatiei

Beneficiile obtinute la finalizarea cursului de Technician Nutritionist organizat de Top Quality Management:

•    Cunostinte teoretice si practice care sa asigure practicarea acestei meserii intr-un mod cat mai profesionist, predate de catre persoane cu vasta experienta in domeniu;
•    Schimbarea stilului de viata prin aplicarea unor principii riguroase in felul in care te alimentezi
•    Posibilitatea practicarii acestei meserii prin obtinerea certificatului recunoscut la nivel national si in Uniunea Europeana, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale
•    Experienta in psihoterapie si terapii complementare a trainerului, care te va ajuta sa intelegi mai mult decat partea fiziologica a functionarii organismului, cursul atingand si subiecte ce tin de provocarile si obstacolele cu care se confrunta persoanele ce gasesc un refugiu in alimentatia deficitara si metode alternative de restabilire si intreținere a starii de bine în plan fizic si emotional.

Grup tinta:
Cursurile de nutritie se adreseaza tuturor persoanelor, indiferent de varsta, care doresc sa profeseze in acest domeniu sau care doresc sa isi imbunatateasca calitatea vietii prin schimbarea obiceiurilor alimentare.

Tematica pe scurt:
1. Principiile alimentare si valoarea nutritive
•    Principii alimentare: rol structural si rol energetic
•    Caracteristicile proteinelor, lipidelor, glucidelor : functii, structura chimica, provenienta, valoare biologica, alimente
•    Principii alimentare cu rol biocatalitic: substante minerale, vitamine, enzime, hormoni
•    Caracteristicile elementelor minerale: rol in organism, importanta microelementelor, importanta macroelementelor
•    Caracteristicile vitaminelor: clasificare, reprezentantii vitaminelor liposolubile, reprezentantii vitaminelor hidrosolubile
•    Rolul apei in organism
•    Componentele valorii alimentare
•    Efectul energetic al unitatii de masa
•    Formula de calcul a valorii energetice
•    Elemente caracteristice digestiei
•    Componentele metabolismului
•    Aportul substantelor nutritive

2. Metode de gastrotehnie
•    Tipuri de analize
•    Analiza organoleptica
•    Starea de prospetime
•    Parti necomestibile
•    Operatii de spalare
•    Metode de maruntire
•    Tratamente termice
•    Metode gastrotehnice eficiente
•    Transformari in timpul tratamentelor termice

3. Alimentatia persoanelor cu nevoi special: copii si adolescent, sportive, femei gravide, batranilor
•    Variante de meniuri / ratii zilnice
•    Interdictii pentru alimentatia acestei categorii de persoane
•    Nevoi energetice si nutritive

4. Alimentatia in diferite afectiuni
•    Anatomia aparatului digestiv
•    Bolile aparatului digestiv
•    Caracteristicile dietelor
•    Anatomia aparatului cardiovascular
•    Bolile aparatului cardiovascular
•    Bolile hepatobiliare
•    Caracteristicile dietelor
•    Anatomia aparatului renal
•    Bolile aparatului renal
•    Bolile de metabolism
•    Caracteristicile dietelor
•    Tratamente termice adecvate
•    Calitatea dietei

5. Intocmirea meniurilor

•    Structura nutritiva
•    Calitate sanitara
•    Calitate estetica
•    Necesar de alimentatie din fiecare grupa
•    Recomandari
•    Meniuri pentru mic dejun
•    Meniuri pentru dejun
•    Meniuri pentru cina
•    Calcule de nivel caloric
•    Analiza rezultatelor
•    Repartitia nivelului caloric pentru mesele zilnice.

Competente de specialitate dobandite dupa incheierea cursului de Tehnician Nutritionist:

•    Principiile alimentare si valoarea nutritiva
•    Metode de gastrotehnie
•    Alimentatia copiilor si adolescentilor
•    Alimentatia sportivilor
•    Alimentatia femeii gravide
•    Alimentatia batranilor
•    Alimentatia rationala in colectivitati
•    Alimentatia in diferite boli
•    Intocmirea meniurilor.

Documente necesare la inscriere pentru obtinerea certificatului de absolvire recunoscut din partea Autoritatea Nationala pentru Calificari:
•    formular de inscriere
•    copie B.I. / C.I
•    copie certificat de nastere
•    copie certificat de casatorie (unde este cazul)
•    copie a ultimului act studii - minimum 12 clase

Evaluare:

Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului de absolvire pentru ocupatia TEHNICIAN NUTRITIONIST, cod N.C: 5122.3.2, recunoscut de Autoritatea Nationala pentru Calificari este necesara absolvirea a 12 clase. In caz contrar, se poate urma cursul, insa se va primi o diploma de absolvire din partea Top Quality Management.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand sectiunea "Inscriere cursuri", prin e-mail: office@cursuriautorizate.ro.

Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA) pentru ocupatia TEHNICIAN NUTRITIONIST, cod N.C: 5122.3.2, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.
Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat în conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii si Justitiei Sociale  si al Ministrului Educatiei Nationale, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

Pentru cursurile OPEN o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti.
In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Cursuri

Cursuri gratuite prin platforma e-Learning a Top Quality Management.

Pentru a accesa platforma, click pe poza.

Parteneri

Autoritatea Nationala pentru Calificari

ANC

TUV THURINGEN e.V.

http://www.tuev-thueringen.de/


Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele Unite

http://www.theiia.org/certification/certified-internal-auditor/cia-professional-recognition-credit/

Stiri

Curs GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN

Anul 2017 debuteaza cu un nou program de formare profesionala: „GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN” dedicat AUDITORILOR INTERNI IN SECTORUL PUBLIC care doresc obtinerea atestarii profesionale.

2 CURSURI NOI LA TOP QUALITY MANAGEMENT

Incepand din luna IULIE 2016 am extins portofoliul de cursuri cu 2 programe de formare avand la baza interesul cursantilor nostri:

Reduceri cursanti

Reduceri de 50% pentru fosti cursanti ai Top Quality Management si InovaTop.
Pentru detalii click pe titlu.

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

Performanta companiei – Cum o atingem? Cum o sustinem?

Curs IMPLEMENTAREA SI EVALUAREA SISTEMULUI DE CONTROL INTERN

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.

Noua platforma oferte de munca

Creaza-ti un cont pe www.oferte-de-munca.ro, completeaza-ti profilul sau posteaza-ti proiectele! Totul este gratuit! Poti incepe chiar acum! Prezinta-te celorlalti, prezinta-ti atat aptitudinile cat si hobby-urile pentru a comunica cu ceilalti membrii. Prezinta-ti portofoliu celorlalti membrii! Posteaza propriul Job sau proiect. Este gratuit. Liciteaza pentru Job-urile postate. Este de asemenea gratuit.

PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare, legea nr.677/2001, modificata si completata.