Home > Cursuri ABILITATI INDIVIDUALE > Curs Operator WELLNESS - SPA

Curs Operator WELLNESS - SPA

Cursul OPERATOR WELLNESS - SPA este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia MASEUR/ Modul Pregatirea pentru masaj, cod  COR 325501, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

In cadrul cursului OPERATOR WELLNESS - SPA se vor aborda tratamentele corporale specifice realizate atat manual cat si folosind tehnologii inovative: masaj somatic, vacuum, cavitatie, lipolaser, ultrasunete, endermologie, radiofrecventa, presoterapie, infrarosii, mezoterapie, electrostimulare, oxigen hiperbaric.

Tematica pe scurt

 Ziua 1

 • Notiuni introductive
 • Anatomia generala
 • Igiena
 • Anamneza
 • Masaj somatic

Ziua 2

Proceduri de Liposuctie virtuala
 • Vacuum
 • Cavitatie
 • Lipolaser
 • Ultrasunete
 • Endermologie
 • Radiofrecventa
 • Presoterapie
 • Mezoterapie -corporala
 • Oxigen hiperbaric


Ziua 3

 • Scheme de tratament corporal
 • Practica folosind tehnologii


Competente de specialitate dobandite in urma absolvirii cursului:

 • Autopregatirea in vederea efectuarii masajelor si tipurilor de masaj
 • Stabilirea tehnicilor si formelor de masaj


Avantajele participarii la cursurile de Operator wellness si SPA organizate de Top Qualiy Management

 • Materialele consumabile si suporturile de curs sunt incluse in pretul cursului!
 • Programul cursurilor de operare welnes -spa este flexibil, adaptat persoanelor angajate sau elevilor si studentilor!
 • Practica reprezinta 90% din totalul orelor de curs si se realizeaza la HIGH CLASS BEAUTY STUDIO, salon de remodelare corporala si estetica faciala dotat corespunzator, la cele mai inalte standarde de calitate!


Documente necesare la inscriere pentru obtinerea certificatului de absolvire recunoscut din partea Autoritatea Nationala pentru Calificari:

 • formular de inscriere
 • copie B.I. / C.I
 • copie certificat de nastere
 • copie certificat de casatorie (unde este cazul)
 • copie a ultimului act studii - minimum 12 clase
 • adeverinta medicala de la medicul de familie – apt pentru curs Maseur


Evaluare:

Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului de absolvire pentru ocupatia MASEUR / Modul Pregatirea pentru masaj, cod  COR 325501, recunoscut de Autoritatea Nationala pentru Calificari este necesara absolvirea a 12 clase. In caz contrar, se poate urma cursul, insa se va primi o diploma de absolvire din partea Top Quality Management.

Perioada:
Grupa in formare.

Pret*: 500 LEI/persoana (TVA inclus).*Preturile sunt valabile pentru cursurile OPEN organizate la Bucuresti. Daca doriti un curs dedicat, va rugam sa ne contactati.

Taxa de examinare: 70 LEI (nu se aplica TVA) – doar pentru cei care doresc examinarea in prezenta comisiei ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) pentru obtinerea certificatului de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.
 Acestea reprezinta costul total al cursului, fiind incluse prestatia lectorului, examinarea, materialele de curs, coffe-break.


Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA) pentru ocupatia MASEUR/ Modul Pregatirea pentru masaj, cod  COR 325501, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale. Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat in conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii si Justitiei Sociale si al Ministrului Educatiei Nationale, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

 

Cursul se organizeaza in functie de completarea grupelor cu minimum 10 persoane si maximum 12 persoane. In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand sectiunea "Inscriere cursuri", prin e-mail: office@cursuriautorizate.ro.

Cursuri

Cursuri gratuite prin platforma e-Learning a Top Quality Management.

Pentru a accesa platforma, click pe poza.

Parteneri

Autoritatea Nationala pentru Calificari

ANC

TUV THURINGEN e.V.

http://www.tuev-thueringen.de/


Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele Unite

http://www.theiia.org/certification/certified-internal-auditor/cia-professional-recognition-credit/

Stiri

Curs GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN

Anul 2017 debuteaza cu un nou program de formare profesionala: „GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN” dedicat AUDITORILOR INTERNI IN SECTORUL PUBLIC care doresc obtinerea atestarii profesionale.

2 CURSURI NOI LA TOP QUALITY MANAGEMENT

Incepand din luna IULIE 2016 am extins portofoliul de cursuri cu 2 programe de formare avand la baza interesul cursantilor nostri:

Reduceri cursanti

Reduceri de 50% pentru fosti cursanti ai Top Quality Management si InovaTop.
Pentru detalii click pe titlu.

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

Performanta companiei – Cum o atingem? Cum o sustinem?

Curs IMPLEMENTAREA SI EVALUAREA SISTEMULUI DE CONTROL INTERN

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.

Noua platforma oferte de munca

Creaza-ti un cont pe www.oferte-de-munca.ro, completeaza-ti profilul sau posteaza-ti proiectele! Totul este gratuit! Poti incepe chiar acum! Prezinta-te celorlalti, prezinta-ti atat aptitudinile cat si hobby-urile pentru a comunica cu ceilalti membrii. Prezinta-ti portofoliu celorlalti membrii! Posteaza propriul Job sau proiect. Este gratuit. Liciteaza pentru Job-urile postate. Este de asemenea gratuit.

PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare, legea nr.677/2001, modificata si completata.