Home > Cursuri ABILITATI INDIVIDUALE > Curs Remodelare Corporala

Curs Remodelare Corporala

Cursul de specializare pentru REMODELARE CORPORALA are un pronuntat caracter practic, 80% din durata fiind alocata exercitiilor practice si numai 20% prezentarii teoretice. Participantii vor lucra atat individual cat si in echipe folosind echipamentele de ultima generatie puse la dispozitie de Top Quality Management in cadrul bazei de practica.
 
In cadrul cursului REMODELARE CORPORALA se vor aborda tratamentele corporale specifice realizate folosind tehnologii inovative: criolipoliza, vacuum, cavitatie, lipolaser, ultrasunete, endermologie (VelaShape si LPG), radiofrecventa, presoterapie, termoterapie, mezoterapie, electrostimulare.

Grupul tinta al cursului de REMODELARE CORPORALA persoane care activeaza in saloane de infrumusetare si persoane care nu au experienta si doresc sa acceseze o meserie cautata pe piata muncii.

Tematica pe scurt

 Ziua 1

 • Anatomie generala, notiuni de nutritie si notiuni de igiena
 • Interviul cu pacientul, anamneaza, identificarea contraindicatiilor
 • Evaluarea corporala si identificarea tipului de celulita
 • Electrostimulare
 • LipoLaser
 • Radiofrecventa
 • Presoterapia
 • Termoterapia
 • Ultrasunete

Ziua 2
 
 • Cavitatie
 • Vacuum
 • Endermologie VelaShape si LPG
 • Mezoterapie corporala fara ace
 • Criolipoliza
 • Scheme de tratament pentru remodelare corporala
 • Modele de abonamente recomandate
 • Sesiune de intrebari

Competente de specialitate dobandite in urma absolvirii cursului::
 • Formarea deprinderilor de baza privind manipularea corecta a echipamentelor utilizate in saloanele de intretinere corporala
 • Capacitatea de a combina metodele, tehnologiile si produsele adecvate in functie de nevoile clientului
 • Realizarea programelor de remodelare corporala intensiva sau de mentinere.


Avantajele participarii la cursurile de REMODELARE CORPORALA organizate de Top Qualiy Management:

 

 • Materialele consumabile si suporturile de curs sunt incluse in pretul cursului!
 • Programul cursurilor este flexibil, adaptat persoanelor angajate sau elevilor si studentilor!
 • Dupa absolvire, cursantul va deveni un adevarat profesionist in terapii de Remodelare Corporala, fiindu-i usor sa gaseasca un job intr-un salon de profil sau sa isi diversifice serviciile la locul de munca actual.
 • Practica reprezinta 80% din totalul orelor de curs si se realizeaza la HIGH CLASS BEAUTY STUDIO, salon de remodelare corporala si estetica faciala dotat corespunzator, la cele mai inalte standarde de calitate!


Documente necesare la inscrierea la cursurile de REMODELARE CORPORALA organizate de Top Qualiy Management:

 • formular de inscriere
 • copie B.I. / C.I
 • copie a ultimului act studii - minimum 12 clase
 • adeverinta medicala de la medicul de familie – apt pentru curs


Ecaluarea cursantilor:

 • Pe parcurs: prin observarea realizata de trainer.
 • La sfarsitul cursului: testarea abilitatilor teoretice si practice - studiu de caz;

Participantii la cursul REMODELARE CORPORALA primesc Certificat de Specializare in Remodelare Corporala emis de Top Quality Management.

Perioada:
Cursul se desfasoara pe parcursul a doua zile, in weekend, cu incepere de sambata, 10 martie 2018. Grupa este in formare.

Pret*: 500 LEI/persoana (TVA inclus). In costul cursului sunt incluse prestatia lectorului, materiale didactice si consumabile, accesul la echipamente si tehnologii, examinarea, suportul de curs, coffe-break.

*Preturile sunt valabile pentru cursurile OPEN organizate la Bucuresti. Daca doriti un curs dedicat, va rugam sa ne contactati.


Cursul se organizeaza in functie de completarea grupelor cu minimum 10 persoane si maximum 12 persoane. In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.


Inscrierea la cursurile de formare se face, in limita locurilor disponibile, prin transmiterea Formularului de inscriere (Click aici pentru a descarca) la adresa: office@cursuriautorizate.ro. In cel mai scurt timp de la primirea cererii de inscriere la curs, veti fi contactat de un reprezentant al Top Quality Management.

Cursuri

Reduceri si Discount-uri

CARDURI DE FIDELITATE

 

Intrucat ati ales in mod repetat compania TOP QUALITY MANAGEMENT ca furnizor de formare am decis sa va rasplatim prin acordarea unui CARD DE FIDELITATE.

 

Cardul de fidelitate este acordat NUMAI clientilor fideli TOP QUALITY MANAGEMENT si reprezinta modalitatea noastra pentru a va rasplati decizia alegerii cursurilor oferite de catre compania noastra. Avem deosebita placere de a-i invita pe toti cursantii TOP QUALITY MANAGEMENT, la sediul nostru pentru inmanarea personala a acestui card, ce va ofera reduceri importante la toate cursurile noastre.


    Cardul de fidelitate SILVER
    Il puteti folosi pentru a beneficia de:
    - 10% reducere LA ORICE CURS pe care doriti sa il urmati;
    - 15% reducere daca mai veniti cu 2 prieteni LA ORICE CURS;
    - Pentru grupuri de minimum 4 persoane oferim GRATUIT TAXA DE PARTICIPARE si TAXA de EXAMINARE pentru o a cincea persoana, apartinand grupului;

    Cardul de fidelitate GOLD
    Il puteti folosi pentru a beneficia de:
    - 15% reducere la ORICE CURS pe care doriti sa il urmati si SCUTIRE de plata a taxei de examinare;
    - La 4 cursuri urmate, va oferim GRATUIT UN CURS, la alegere;
    - Pentru grupuri de minimum 4 persoane oferim GRATUIT TAXA DE PARTICIPARE si TAXA de EXAMINARE pentru o a cincea persoana, apartinand grupului;

 Nota importanta:
- Ridicarea cardurilor se face in baza Cartii de Identitate.
- Reducerea pentru grupuri se aplica NUMAI in cazul participarii la aceeasi sesiune de desfasurare a cursului respectiv.
- Reducerile nu se cumuleaza.

 

Parteneri

Autoritatea Nationala pentru Calificari

ANC

TUV THURINGEN e.V.

http://www.tuev-thueringen.de/


Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele UniteStiri

Curs GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN

Anul 2017 debuteaza cu un nou program de formare profesionala: „GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN” dedicat AUDITORILOR INTERNI IN SECTORUL PUBLIC care doresc obtinerea atestarii profesionale.

2 CURSURI NOI LA TOP QUALITY MANAGEMENT

Portofoliul de cursuri al Top Quality Management s-a imbogatit cu 2 programe de formare avand la baza interesul cursantilor nostri:

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

Performanta companiei – Cum o atingem? Cum o sustinem?

Curs IMPLEMENTAREA SI EVALUAREA SISTEMULUI DE CONTROL INTERN

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.

Noua platforma oferte de munca

Creaza-ti un cont pe www.oferte-de-munca.ro, completeaza-ti profilul sau posteaza-ti proiectele! Totul este gratuit! Poti incepe chiar acum! Prezinta-te celorlalti, prezinta-ti atat aptitudinile cat si hobby-urile pentru a comunica cu ceilalti membrii. Prezinta-ti portofoliu celorlalti membrii! Posteaza propriul Job sau proiect. Este gratuit. Liciteaza pentru Job-urile postate. Este de asemenea gratuit.

PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare, legea nr.677/2001, modificata si completata.