Home > Cursuri ABILITATI INDIVIDUALE > Curs NAIL ART - Stilist protezist de unghii

Curs NAIL ART - Stilist protezist de unghii

Cursul NAIL ART este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia STILIST PROTEZIST DE UNGHII, cod  COR 514208, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Stilistul protezist de unghii construieste unghii false, reconstruieste unghiile accidentate aplicand proteze, creeaza modele decorative. Absolventii cursului NAIL ART, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia STILIST PROTEZIST DE UNGHII, dobandesc cunostinte teoretice si practice care ii vor ajuta sa devina buni profesionist in domeniu si sa faca fata cerintelor din orice salon, inca din prima zi.

Grup tinta:
Cursul de stilist protezist de unghii se adreseaza persoanelor pasionate de protezarea unghiilor, acestea urmand sa studieze toate tipurile si tehnicile de protezare (gel, acryl, tips). Totodata programul de formare este destinat celor care iubesc arta aplicarii si decorarii unghiilor false.

Avantajele participarii la cursul NAIL ART organizat de Top Qualiy Management:
 • Deoarece viitorii stilisti sunt formati la cel mai inalt nivel de profesionalism, in cadrul activitatilor de practica se folosesc produse profesionale. Aceste produse sunt puse la dispozitie GRATUIT cursantilor.
 • Practica reprezinta 90% din totalul orelor de curs si se realizeaza la HIGH CLASS BEAUTY STUDIO, salon de frumusete dotat corespunzator, la cele mai inalte standarde de calitate!
 • Programul cursurilor este flexibil, adaptat persoanelor angajate sau elevilor si studentilor!
 • Materialele consumabile si suporturile de curs sunt incluse in pretul cursului!
 • La cursul NAIL ART pentru cupatia Stilist protezist de unghii pot participa si persoanele care nu detin cursuri de manichiura-pedichiura clasica.
 • Pregatirea de cea mai buna calitate este asigurata de traineri cu peste 10 ani vechime.

Beneficii obtinute la finalizarea cursului NAIL ART organizat de Top Quality Management:
 • Cunostinte teoretice si practice pentru un NAIL Artist profesionist;
 • Capabilitatea de a realiza unghii false de diverse tipuri, elastice, durabile si cat mai apropiate de natural;
 • Posibilitatea de recuperare imediata a investitiei in cursul de formare prin angajare la saloanele de fumusete si de moda sau practicarea meseriei de STILIST PROTEZIST DE UNGHII ca freelancer;
 • Detinerea unui cerificat de STILIST PROTEZIST DE UNGHII recunoscut la nivel national si in Uniunea Europeana, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Tematica pe scurt:
 • Ingrijirea unghiilor;
 • Przentarea produselor si instrumentar;
 • Realizarea unghiilor tehnice prin aplicare tips cu gel;
 • Prelungirea patului unghial prin constructie pe sablon cu gel;
 • Constructie cu gel pe forma: unghii tehnice patrate, rotunde, migdala, ovale;
 • Protectie unghie naturala cu gel;
 • Realizarea constructiei french;
 • Aplicare oja semipermanenta pe unghie naturala si pe unghie falsa;
 • Design: aplicare strasuri, geluri color, decoratiuni, sclipici, etc.;
 • Intretinere unghii false;
 • Indepartare unghii false;
 • Constructie acryl.

Competente dobandite in urma participarii la cursul NAIL ART pentru ocupatia Stilist protezist de unghii:
 • Ingrijirea unghiilor
 • Ingrijirea mainilor si picioarelor
 • Construirea unghiilor false
 • Crearea aspectului natural al unghiilor false
 • Protezarea unghiilor deteriorate
 • Demontarea unghiilor false
 • Realizarea decoratiunilor pentru unghii

Acte necesare inscrierii la curs:
 • Copie act de identitate;
 • Copie certificat de nastere;
 • Certificat de casatorie (daca este cazul);
 • Copie dovada studii medii - minimum 12 clase numai pentru persoanele care doresc certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale;
 • Aviz de la medicul de familie cu mentiunea “Apt pentru cursul de..., nu are probleme neurologice, dermatologice, pulmonare sau boli transmisibile”.Evaluare:
Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului de absolvire pentru ocupatia STILIST PROTEZIST DE UNGHII, cod  COR 514208, recunoscut de Autoritatea Nationala pentru Calificari este necesara absolvirea a 12 clase. In caz contrar, se poate urma cursul, insa se va primi o diploma de absolvire din partea Top Quality Management.

Pret: 590 lei/persoana (nu se aplica TVA).
Taxa de examinare: 70 lei (nu se aplica TVA) – doar pentru cei care doresc examinarea in prezenta comisiei ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) pentru obtinerea certificatului de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Perioada: 32 de ore/modul, in sistem de weekend (duminica, 8 ore/zi): octombrie 2017.
Puteti urma acest curs in Bucuresti, in incinta HIGH CLASS BEAUTY STUDIO, str. Dristorului nr. 5, sector 3, intersectie cu bd. Decebal.

Cursul se organizeaza in functie de completarea grupelor cu minimum 10 persoane si maximum 12 persoane. In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand sectiunea "Inscriere cursuri", prin e-mail: office@cursuriautorizate.ro.

Cursuri

Cursuri gratuite prin platforma e-Learning a Top Quality Management.

Pentru a accesa platforma, click pe poza.

Parteneri

Autoritatea Nationala pentru Calificari

ANC

TUV THURINGEN e.V.

http://www.tuev-thueringen.de/


Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele Unite

http://www.theiia.org/certification/certified-internal-auditor/cia-professional-recognition-credit/

Stiri

Curs GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN

Anul 2017 debuteaza cu un nou program de formare profesionala: „GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN” dedicat AUDITORILOR INTERNI IN SECTORUL PUBLIC care doresc obtinerea atestarii profesionale.

2 CURSURI NOI LA TOP QUALITY MANAGEMENT

Incepand din luna IULIE 2016 am extins portofoliul de cursuri cu 2 programe de formare avand la baza interesul cursantilor nostri:

Reduceri cursanti

Reduceri de 50% pentru fosti cursanti ai Top Quality Management si InovaTop.
Pentru detalii click pe titlu.

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

Performanta companiei – Cum o atingem? Cum o sustinem?

Curs IMPLEMENTAREA SI EVALUAREA SISTEMULUI DE CONTROL INTERN

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.

Noua platforma oferte de munca

Creaza-ti un cont pe www.oferte-de-munca.ro, completeaza-ti profilul sau posteaza-ti proiectele! Totul este gratuit! Poti incepe chiar acum! Prezinta-te celorlalti, prezinta-ti atat aptitudinile cat si hobby-urile pentru a comunica cu ceilalti membrii. Prezinta-ti portofoliu celorlalti membrii! Posteaza propriul Job sau proiect. Este gratuit. Liciteaza pentru Job-urile postate. Este de asemenea gratuit.

PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare, legea nr.677/2001, modificata si completata.