Home > Cursuri MANAGEMENT CALITATE & MEDIU > Curs Tranzitia la ISO 9001:2015

Curs Tranzitia la ISO 9001:2015

Cursul Tranzitia la ISO 9001:2015 isi propune sa abordeze principalele modificari pe care le aduce noua editie a standardului ISO 9001:2015 in vederea unei tranzitiei optime la noile cerinte.

Grup tinta:

 • Persoane implicate in implementarea si functionarea sistemelor de management al calitatii:
 • Manageri ai sistemului de management al calitatii;
 • Reprezentanti ai managementului pentru calitate, sau persoane care activeaza in cadrul compartimentelor de control/asigurare/ management al calitatii;
 • Auditori ai sistemului de management al calitatii;
 • Persoane care activeaza in organizatii cu sistem de management al calitatii implementat in conformitate cu standardul  SR EN ISO 9001:2008.

Obiective:

Dobandirea cunostintelor si competentelor pentru revizuirea si lucrul in sistemul de management al calitatii in conformitate cu standardul international SR EN ISO 9001:2015.
 
Tematica:

 • Structura standardului SR EN ISO 9001:2015;
 • Corespondenta cerintelor SR EN ISO 9001:2015 cu cerintele SR EN ISO 9001:2008;
 • Corelatia dintre articolele celor doua versiuni ale SR EN ISO 9001;
 • Modificarile aduse de editia revizuita;
 • Consolidarea abordarilor din versiunea 9001, reluate in noua versiune: abordarea pe baza de proces, ciclul PDCA
 • Abordarile conceptuale noi: contextul organizatiei, leadership, gandirea pe baza de risc utilizata in planificare si conducerea proceselor sistemului de management al calitatii, evaluarea performantei;
 • Relatia cu alte standarde internationale referitoare la managementul calitatii;
 • Aplicatii practice
 
Competente dobandite:

Documentarea si implementarea modificarilor sistemului de management al calitatii in conformitate versiunea revizuita in 2015 a standardului international ISO 9001.

Evaluare:
Cursul se finalizeaza cu certificat emis de Top Quality Management in calitate de furnizor de formare profesionala pentru adulti.

Durata cursului: 8 ore/zi
Puteti urma acest curs in Bucuresti, in data de 22 octombrie 2018, in intervalul 9.00 - 17.00 

Pret*: 240 LEI/persoana (19% TVA inclus). *Preturile sunt valabile pentru cursurile OPEN organizate in Bucuresti, sector 1, str. Dionisie Lupu, nr. 49, et. 3. Daca doriti un curs dedicat, va rugam sa ne contactati.
 
Curs personalizat:
Stim ca este mult mai facil pentru companii sa desfasoare cursurile IN HOUSE decat sa trimita angajatii in alt oras, asa ca, echipa noastra de profesionisti se poate deplasa oriunde in tara (in orasele mai mari sau mai mici) pentru a va oferi posibilitatea de a va perfectiona, in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor si produselor Dvs.
 
Inscrierea la cursurile de formare se face, in limita locurilor disponibile, prin transmiterea Formularului de inscriere (Click aici pentru a descarca) la adresa: office@cursuriautorizate.ro  In cel mai scurt timp de la primirea cererii de inscriere la curs, veti fi contactat de un reprezentant al Top Quality Management.

Pentru cursurile OPEN o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti.
In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.
    

Cursuri

Parteneri

Autoritatea Nationala pentru Calificari

ANC

TUV THURINGEN e.V.

http://www.tuev-thueringen.de/


Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele UniteStiri

2 CURSURI NOI LA TOP QUALITY MANAGEMENT

Portofoliul de cursuri al Top Quality Management s-a imbogatit cu 2 programe de formare avand la baza interesul cursantilor nostri:

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

Performanta companiei – Cum o atingem? Cum o sustinem?

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Curs IMPLEMENTAREA SI EVALUAREA SISTEMULUI DE CONTROL INTERN

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.
PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html