Home > Cursuri MANAGEMENT CALITATE & MEDIU > Curs Auditor intern calitate - pentru unitatile sanitare

Curs Auditor intern calitate - pentru unitatile sanitare

Cursul Auditor intern calitate - pentru unitatile sanitare este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia AUDITOR INTERN IN SECTORUL PUBLIC / Modul AUDIT INTERN, cod COR 241306.
Prin semnarea acordului de parteneriat cu Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele Unite, Top Quality Management este singura organizatie din Romania autorizata si de prestigioasa organizatie americana pentru sustinerea cursului AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII.

Unitatile sanitare intra in procesul de evaluare in vederea acreditarii de catre Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate. Acreditarea este procesul prin care se valideaza faptul ca serviciile medicale oferite de o unitate sanitara sunt conforme cu standardele adoptate de Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate, proces in urma caruia unitatile sanitare sunt clasificate pe categorii de acreditare. Auditul sistemului de management al calitatii serviciilor medicale este un instrument care poate fi folosit atat pentru a descoperi in ce masura sunt furnizate serviciile medicale in functie de standardele adoptate de Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate cat si pentru a determina oportunitatile de imbunatatire.

Cadrul legislativ:
Conform Ordinului nr. 975/2012 privind organizarea structurii de management al calitatii serviciilor medicale. In cadrul unitatilor sanitare cu paturi din reteaua Ministerului Sanatatii si a autoritatilor administratiei publice locale "Membrii structurii de management al calitatii serviciilor medicale vor urma un curs de pregatire in domeniul calitatii serviciilor medicale, recunoscut de Ministerul Sanatatii, organizat de Scoala Nationala de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti sau de Autoritatea Nationala pentru Calificari."
Programele de specializare si perfectionare furnizate in ultimii 9 ani de Top Quality Management sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari prin Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesionala din Municipiul Bucuresti. Cursurile sunt organizate conform: OG 129/2000 republicata privind formarea profesionala a adultilor si  conform H.G. nr. 1066/2008 privind formarea profesionala a functionarilor publici.

Scopul cursului autorizat Auditor in domeniul calitatii - pentru unitatile sanitare este de a instrui personalul din unitatile medicale privind conceptele si procesele de audit al sistemului de management al calitatii serviciilor medicale, in vederea implementarii celor mai bune practici si imbunatatirii gradului de constientizare a auditului in unitatile sanitare ca o componenta esentiala si integranta a activitatii in domeniu.

Grup tinta: Personalul implicat in structura de management al calitatii serviciilor medicale (conform Ordinului MS nr. 975/2012), managementul de la toate nivelurile din domeniul serviciilor medicale, personalul implicat in implementarea si auditul sistemului de management al calitatii serviciilor medicale.

Tematica programului de formare este orientata pe formarea competentelor pentru auditarea sistemului de management al calitatii serviciilor medicale ale unei unitati medicale, in conformitate cu criteriile de audit definite de ISO 9001:2015, de standardele de acreditare ANMCS, ed. 2 si in conformitate cu Ghidul de audit al sistemelor de management ISO 19011:2011:

 • Ce este auditul intern al calitatii serviciilor medicale?  Terminologia si definitiile auditului
 • Sistemul de management al calitatii serviciilor medicale in cadrul unitatilor sanitare
• Terminologia caracteristica unui sistem de management al calitatii
• Procesele unui sistem de management al calitatii
• Ciclul imbunatatirii continue

 • Prezentare cerintelor standardului de referinta al unui sistem de management al calitatii - corespondenta cerintelor ISO 9001:2015  cu ed.2 a Ordin MS nr. 871/2016, publicat in MO nr. 587/2.08.2016:
• 01 – Managementul strategic si organizational
• 02 – Managementul clinic
• 03 – Etica medicala si drepturile pacientului

 • Prezentarea Standardului SR EN ISO 19011:2011 – Ghid pentru auditarea sistemelor de management
• Domeniul de aplicare
• Termeni si definitii
• Principii de auditare
• Conducerea unui program de audit
• Activitatile de audit
• Competenta si evaluarea auditorilor
• Ghid practic pentru auditori

Nota:
Se vor realiza practic documentele de audit (program, plan, raport, rapoarte de neconformitate si actiuni corective) si se vor simula situatii de audit prin utilizarea tehnicii jocului de rol.

Competente dobandite:
 • Planificarea activitatii de audit intern;
 • Pregatirea misiunii de audit intern;
 • Evaluarea riscului;
 • Programarea misiunii de audit intern;
 • Elaborarea testelor de audit intern;
 • Formularea constatarilor, concluziilor si recomandarilor de audit intern;
 • Documentarea activitatilor de audit intern;
 • Elaborarea raportului de audit intern;
 • Supervizarea misiunii de audit intern;
 • Valorificarea recomandarilor de audit intern;
 • Asigurarea calitatii activitatii de audit intern;
 • Dezvoltarea relatiilor operationale cu entitatile auditat.

Structura cursului:
Cursurile de zi si de weekend se desfasoara pe parcursul a 8 ore/zi, in intervalul 9 - 17.

Perioada:
Puteti urma acest curs in Bucuresti, in una din urmatoarele sesiuni:
Sesiunea 1: 13, 14, 15 si 16 martie 2018
Sesiunea 2: 24, 25, 26 si 27 aprilie 2018

Pret*: 700 LEI/persoana (nu se aplica TVA).
Taxa de examinare: 70 lei (nu se aplica TVA) – doar pentru cei care doresc examinarea in prezenta comisiei ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) pentru obtinerea certificatului de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.
*Preturile sunt valabile pentru cursurile OPEN organizate in Bucuresti, sector 1, str. Dionisie Lupu, nr. 49, et. 3. Daca doriti un curs dedicat, va rugam sa ne contactati.

Conditii de acces la cursul Auditor intern calitate - pentru unitatile sanitare:
Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului ANC, este necesara absolvirea studiilor superioare (cu diploma de licenta sau adeverinta).
In caz contrar, se poate urma cursul, insa se va primi o diploma de participare din partea Top Quality Management.
 
Curs personalizat:
Stim ca este mult mai facil pentru companii sa desfasoare cursurile IN HOUSE decat sa trimita angajatii in alt oras, asa ca, echipa noastra de profesionisti se poate deplasa oriunde in tara (in orasele mai mari sau mai mici) pentru a va oferi posibilitatea de a va perfectiona, in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor si produselor Dvs.

Inscrierea la cursurile de formare se face, in limita locurilor disponibile, prin transmiterea Formularului de inscriere (Click aici pentru a descarca) la adresa: office@cursuriautorizate.ro. In cel mai scurt timp de la primirea cererii de inscriere la curs, veti fi contactat de un reprezentant al Top Quality Management.

Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari  pentru ocupatia AUDITOR INTERN IN SECTORUL PUBLIC / Modul Auditul intern, cod COR 241306, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.
Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat în conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii si Justitiei Sociale si al Ministrului Educatiei si Cercetarii Stiintifice, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

Pentru cursurile OPEN o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti.
In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Cursuri

Reduceri si Discount-uri

CARDURI DE FIDELITATE

 

Intrucat ati ales in mod repetat compania TOP QUALITY MANAGEMENT ca furnizor de formare am decis sa va rasplatim prin acordarea unui CARD DE FIDELITATE.

 

Cardul de fidelitate este acordat NUMAI clientilor fideli TOP QUALITY MANAGEMENT si reprezinta modalitatea noastra pentru a va rasplati decizia alegerii cursurilor oferite de catre compania noastra. Avem deosebita placere de a-i invita pe toti cursantii TOP QUALITY MANAGEMENT, la sediul nostru pentru inmanarea personala a acestui card, ce va ofera reduceri importante la toate cursurile noastre.


    Cardul de fidelitate SILVER
    Il puteti folosi pentru a beneficia de:
    - 10% reducere LA ORICE CURS pe care doriti sa il urmati;
    - 15% reducere daca mai veniti cu 2 prieteni LA ORICE CURS;
    - Pentru grupuri de minimum 4 persoane oferim GRATUIT TAXA DE PARTICIPARE si TAXA de EXAMINARE pentru o a cincea persoana, apartinand grupului;

    Cardul de fidelitate GOLD
    Il puteti folosi pentru a beneficia de:
    - 15% reducere la ORICE CURS pe care doriti sa il urmati si SCUTIRE de plata a taxei de examinare;
    - La 4 cursuri urmate, va oferim GRATUIT UN CURS, la alegere;
    - Pentru grupuri de minimum 4 persoane oferim GRATUIT TAXA DE PARTICIPARE si TAXA de EXAMINARE pentru o a cincea persoana, apartinand grupului;

 Nota importanta:
- Ridicarea cardurilor se face in baza Cartii de Identitate.
- Reducerea pentru grupuri se aplica NUMAI in cazul participarii la aceeasi sesiune de desfasurare a cursului respectiv.
- Reducerile nu se cumuleaza.

 

Parteneri

Autoritatea Nationala pentru Calificari

ANC

TUV THURINGEN e.V.

http://www.tuev-thueringen.de/


Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele UniteStiri

Curs GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN

Anul 2017 debuteaza cu un nou program de formare profesionala: „GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN” dedicat AUDITORILOR INTERNI IN SECTORUL PUBLIC care doresc obtinerea atestarii profesionale.

2 CURSURI NOI LA TOP QUALITY MANAGEMENT

Portofoliul de cursuri al Top Quality Management s-a imbogatit cu 2 programe de formare avand la baza interesul cursantilor nostri:

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

Performanta companiei – Cum o atingem? Cum o sustinem?

Curs IMPLEMENTAREA SI EVALUAREA SISTEMULUI DE CONTROL INTERN

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.

Noua platforma oferte de munca

Creaza-ti un cont pe www.oferte-de-munca.ro, completeaza-ti profilul sau posteaza-ti proiectele! Totul este gratuit! Poti incepe chiar acum! Prezinta-te celorlalti, prezinta-ti atat aptitudinile cat si hobby-urile pentru a comunica cu ceilalti membrii. Prezinta-ti portofoliu celorlalti membrii! Posteaza propriul Job sau proiect. Este gratuit. Liciteaza pentru Job-urile postate. Este de asemenea gratuit.

PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare, legea nr.677/2001, modificata si completata.