Home > Cursuri ABILITATI INDIVIDUALE > Curs Formator - studii medii

Curs Formator - studii medii

Cursul "Formator" pentru persoane cu studii medii este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia Instructor/preparator formare, cod  COR 333309.

Cursul este echivalentul cursului de formator pentru persoanele cu studii medii. Acest curs va da posibilitatea de a sustine instruirea la cursurile de calificare, perfectionare si specializare.


Grup Tinta:

Cursul Instructor - preparator formare este destinat persoanelor interesate de educatia adultilor, absolventilor de studii medii care doresc sa deruleze activitati cu caracter instructiv-educativ sau persoanelor cu experienta informala in formare, care necesita o certificare, organizatiilor care doresc sa se initieze/dezvolte competente necesare in desfasurarea activitatilor de formare.


Obiective:

 • insusirea elementelor de baza ale procesului formarii profesionale a adultilor;
 • formarea competentelor specifice in vederea identificarii nevoilor de formare, pentru pregatirea si organizarea derularii programului de formare;
 • formarea competentelor specifice in domeniul organizarii, livrarii si monitorizarii programului de formare;
 • formarea competentelor specifice in domeniul evaluarii cursantilor si a programelor de formare.


Tematica:

 • Stiluri de invatare;
 • Comunicare;
 • Metode si tehnici de invatare;
 • Realizarea Planului de invatare;
 • Evaluarea sesiunii de instruire;
 • Organizarea sesiunii de instruire.


Competente dobandite:

 • Proiectarea activitatilor de formare;
 • Asigurarea managementului procesului de instruire;
 • Evaluarea activitatilor de formare;
 • Asigurarea functionalitatii utilajelor si echipamentelor specifice din atelierele/laboratoarele de lucru;
 • Integrarea TIC in formare;
 • Consilierea formabililor;
 • Dezvoltarea institutionala a organizatiei si dezvoltarea de parteneriate organizatie-comunitate;
 • Asigurarea managementului carierei si al dezvoltarii personale.


Structura cursului:

Cursul se desfasoara pe parcursul a 8ore/zi


Perioada:

Puteti urma acest curs in una din urmatoarele sesiuni:

Sesiunea 1: 23, 24 si 25 august 2017

Sesiunea 2: 28, 29 si 30 septembrie 2017


Pret*: 800 LEI /persoana. Pentru fostii cursanti ai Top Quality Management si InovaTop se aplica o reducere de 50%, iar pentru insotitorii acestora se aplica o reducere de 25%.

Taxa de examinare: 70 lei (nu se aplica TVA) – doar pentru cei care doresc examinarea in prezenta comisiei ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) pentru obtinerea certificatului de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Acesta reprezinta costul total al cursului, fiind incluse prestatia lectorului, materialele de curs, coffe-break. *Preturile sunt valabile pentru cursurile OPEN (sustinute in Bucuresti). Daca doriti un curs dedicat, va rugam sa ne contactati.


IMPORTANT: cursul se va desfasura in perioada mentionata doar in situatia in care se va constitui o grupa de minim 10 participanti. In caz contrar acesta se va amana pana la completarea grupei.


Conditii de participare la curs:
Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului ANC (fosta CNFPA) este necesara absolvirea studiilor medii (cu diploma de bacalaureat sau adeverinta). Daca conditia nu este indeplinita se poate urma cursul, insa se va primi o diploma de participare din partea Top Quality Management.


Locatie: Bucuresti, sector 1, str. Dionisie Lupu, nr. 49, et. 3.


Curs personalizat:
Stim ca este mult mai facil pentru companii sa desfasoare cursurile IN HOUSE decat sa trimita angajatii in alt oras, asa ca, echipa noastra de profesionisti se poate deplasa oriunde in tara (in orasele mai mari sau mai mici) pentru a va oferi posibilitatea de a va perfectiona, in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor si produselor Dvs.


Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand sectiunea "Inscriere cursuri", prin e-mail: office@cursuriautorizate.ro.

Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA) pentru ocupatia INSTRUCTOR/PREPARATOR FORMARE, cod COR 333309, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale.

Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat în conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii si Justitiei Sociale  si al Ministrului Educatiei Nationale pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

Pentru cursurile OPEN o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti.
In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Cursuri

Cursuri gratuite prin platforma e-Learning a Top Quality Management.

Pentru a accesa platforma, click pe poza.

Parteneri

Autoritatea Nationala pentru Calificari

ANC

TUV THURINGEN e.V.

http://www.tuev-thueringen.de/


Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele Unite

http://www.theiia.org/certification/certified-internal-auditor/cia-professional-recognition-credit/

Stiri

Curs GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN

Anul 2017 debuteaza cu un nou program de formare profesionala: „GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN” dedicat AUDITORILOR INTERNI IN SECTORUL PUBLIC care doresc obtinerea atestarii profesionale.

2 CURSURI NOI LA TOP QUALITY MANAGEMENT

Incepand din luna IULIE 2016 am extins portofoliul de cursuri cu 2 programe de formare avand la baza interesul cursantilor nostri:

Reduceri cursanti

Reduceri de 50% pentru fosti cursanti ai Top Quality Management si InovaTop.
Pentru detalii click pe titlu.

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

Performanta companiei – Cum o atingem? Cum o sustinem?

Curs IMPLEMENTAREA SI EVALUAREA SISTEMULUI DE CONTROL INTERN

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.

Noua platforma oferte de munca

Creaza-ti un cont pe www.oferte-de-munca.ro, completeaza-ti profilul sau posteaza-ti proiectele! Totul este gratuit! Poti incepe chiar acum! Prezinta-te celorlalti, prezinta-ti atat aptitudinile cat si hobby-urile pentru a comunica cu ceilalti membrii. Prezinta-ti portofoliu celorlalti membrii! Posteaza propriul Job sau proiect. Este gratuit. Liciteaza pentru Job-urile postate. Este de asemenea gratuit.

PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare, legea nr.677/2001, modificata si completata.