Home > Cursuri INFORMATICA > Curs Linux

Curs Linux


LINUX - MODUL 1 - Nivel SYSADMIN


Notiunile predate in cadrul modulului 1 al cursului de LINUX - Nivel SYSADMIN va deprind cu notiunile fundamentale referitoare la instalarea sistemului LINUX precum si la operarea si administrarea in cadrul lui. Totodata, sunt predate notiunile de baza referitoare la retelele de calculatoare, protocoale si folosirea principalelor echipamente de retea (bridge, switch, router, access point, etc). Cursul include si predarea comenzilor sistemului de operare LINUX.

Modulul 1 al cursului de LINUX - Nivel SYSADMIN se adreseaza si poate fi urmat de elevi, studenti, profesori, administratori de sisteme si retele de calculatoare, programatori, precum si de catre oricine este interesat ca, pornind de la zero sa invete sa utilizeze sistemul de operare LINUX, un sistem de operare gratuit ce poate constitui oricand baza unei retele de calculatoare si servere rapide, puternice si stabile.

Durata:
32 ore

Pret: 600 LEI (+TVA)

Cursul include si predarea comenzilor sistemului de operare LINUX. La finanlul cursului se va realiza si un proiect practic.
Afla aici mai multe detalii...


LINUX - MODUL 2 - Nivel SERVERADMIN


Notiunile predate in cadrul modulului 2 al cursului de LINUX - Nivel SERVERADMIN va invata sa instalati, configurati si sa administrati principalele servere ce pot fi gazduite pe un sistem de operare LINUX. Se vor preda servere precum: SSH, FTP, server de timp, server de baze de date, server de web, server de e-mail, DHCP, DNS, firewall, etc.

Modulul 2 al cursului de LINUX - Nivel SERVERADMIN se adreseaza si poate fi urmat de elevi, studenti, profesori, administratori de sisteme si retele de calculatoare, programatori, precum si de catre oricine este interesat in utilizarea sistemului de operare LINUX, si configurarea lui ca si server pentru a fi utilizat in cadrul unei retele de calculatoare rapide, puternice si stabile. Pentru a putea urma acest nivel al cursului, este necesara cunoasterea notiunilor predate la cursul de LINUX - Modul 1 - Nivel SYSADMIN.

Dupa studiul acestui modul, cursantii vor fi capabili sa instaleze, proiecteze, configureze si administreze un sistem de operare LINUX, ruland cele mai importante servere de aplicatii.

Durata: 32 ore

Pret: 600 LEI (+TVA)

Afla aici mai multe detalii...


LINUX - MODUL 3 - Nivel PROFESSIONAL


Notiunile predate in cadrul modulului 3 al cursului de LINUX - Nivel PROFESSIONAL va invata sa instalati un sistem de operare LINUX ca si server, utilizand virtualizari (masini virtuale si containere virtuale). In plus, sunt predate notiuni legate de securitatea sistemelor, a serverelor LINUX si retelelor cat si limbaje de scripting precum BASH si PERL.

Modulul 3 al cursului de LINUX - Nivel PROFESSIONAL se adreseaza si poate fi urmat de elevi, studenti, profesori, administratori de sisteme si retele de calculatoare, programatori, precum si de catre oricine este interesat in utilizarea sistemului de operare LINUX, si configurarea serverelor virtuale, respectand principalele reguli de securitate pentru a fi utilizat in cadrul unei retele de calculatoare rapide, puternice, stabile si securizata. Pentru a putea urma acest nivel al cursului, este necesara cunoasterea notiunilor predate la cursul de LINUX - Modulele 1 si 2.

Dupa studiul acestui modul, cursantii vor fi capabili sa instaleze, proiecteze, configureze si administreze un sisteme de operare LINUX folosind virtualizari, ruland cele mai importante servere de aplicatii, respectand principalele reguli de securitate.


Durata: 32 ore

Pret: 750 LEI (+TVA)Afla aici mai multe detalii..
.

Competente dobandite:
  • Proiectarea, instalarea si administrarea infrastructurii de retea
  • Asigurarea functionalitatii retelei de calculatoare si a echipamentelor de conectare si de comunicatii
  • Administrarea serverelor
  • Interconectarea retelelor si accesul la reteaua globala Internet
  • Proiectarea si aplicarea strategiei de securitate a retelei
  • Instruirea si asistarea utilizatorilor


Detalii suplimentare

Pentru orice informatii suplimentare referitoare la cursurile de Web Design si la cursurile de informatica, va rugam sa contactati Departamentul Cursuri la telefoanele: 0371.347.951, 0735.183.925, sa accesati www.cursuri-web-design.ro sau sa ne scrieti la: office@cursuri-web-design.ro.

Inscrierea la cursurile de formare se face, in limita locurilor disponibile, prin transmiterea Formularului de inscriere (Click aici pentru a descarca) la adresa: office@cursuriautorizate.ro  In cel mai scurt timp de la primirea cererii de inscriere la curs, veti fi contactat de un reprezentant al Top Quality Management.

Parteneri

Autoritatea Nationala pentru Calificari

ANC

TUV THURINGEN e.V.

http://www.tuev-thueringen.de/


Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele UniteStiri

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Noutati

Curs Realizarea Materialelor de Promovare in Relatii Publice si Publicitate

Cursul este un prim pas catre dezvoltarea unei cariere intr-o agentie de PR, agentie de publicitate, agentie media, redactii mass-media, institutii publice sau orice organizatie care are ceva de comunicat catre anumite categorii de public.

Curs Responsabil cu Protectia Datelor (DPO)

Daca ati lucrat sau lucrati in domeniul protectiei datelor, daca detineti expertiza in ceea ce priveste securizarea sistemelor informatice, daca detineti cunostinte juridice si legislatie sau daca pur si simplu doriti sa obtineti un loc de munca bine platit, cursul DPO autorizat de ANC este o alegere care va poate schimba viata profesionala.

Curs Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei - ISO 27001

Cerintele SR EN ISO/IEC 27001:2018 se aplica organizatiilor atat pentru protejarea contra eventualelor vulnerabilitati si atacurilor din exterior, cat si pentru gestionarea intregului ciclu de viata al informatiilor de orice tip si pe orice suport, pastrate integral sau externalizate​, referitoare la clienii sau la societate.​

Curs Implementarea si Evaluarea Sistemului de Control Intern

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.
PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR). Puteti vizualiza Politica de confidentialitate a Top Quality Management accesand link-ul: http://www.topquality.ro/politica-de-confidentialitate.html