Home > Cursuri MANAGEMENT CALITATE & MEDIU > Curs Schimbari climatice - Emisii de gaze cu efect de sera (EGES)

Curs Schimbari climatice - Emisii de gaze cu efect de sera (EGES)

Cursul  Schimbari climatice - Emisii de gaze cu efect de sera (EGES) este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia AUDITOR DE MEDIU, cod  COR  325703.


Grup tinta:
Cursul Schimbari climatice - Emisii gaze cu efect de sera EGES se adreseaza acelor persoane care:

 • Au responsabilitati si desfasoara activitati legate de managementul operational al autorizatiei privind EGES (intocmire Plan monitorizare, Raport monitorizare EGES; pregatire si derulare activitati legate de verificarea rapoartelor de monitorizare EGES de catre un Verificator acreditat etc.);
 • Proiecteaza si implementeaza sisteme de management de mediu cu componenta EGES (proceduri documentate cerute de Regulamentul (UE) nr.601/2012 privind monitorizarea si raportarea EGES pentru perioada 2013-2020) si/sau deruleaza audituri de sistem de management in conformitate cu standardele de management ale mediului.


Cursul este structurat conform noilor cerinte privind formarea profesionala a adultilor care impun o tehnica de invatare bazata pe multe aplicatii practice pentru o mai justa intelegere si aplicare a informatiilor teoretice. Astfel, cursul imbina in mod util cele doua parti componente (partea teoretica si partea practica), cu unicul scop de a intampina nevoile cursantilor de a aplica efectiv ceea ce li se ofera in partea teoretica a cursului.


Obiective:

 • Capabilitatea de identificare si evaluare a aspectelor tehnice si determinarea limitelor de emisie a GES ale instalatiilor cuprinse in schema de comercializare EU ETS, in conformitate cu cerintele reglementate;
 • Cunoasterea si intelegerea aplicarii ghidurilor, reglementarilor, codurilor de practica relevante;
 • Cunosterea metodologiei de audit si dobandirea capabilitatii de a conduce si organiza procesul de audit (conform ISO 19011), cu aplicabilitate indeosebi pe domeniul EGES;
 • Dobandirea si demonstrarea capacitatilor personale necesare pentru derularea eficienta a unui proces de audit (conform ISO 19011).


Tematica:

 • Reglementari in domeniul managementului autorizatiei privind EGES, pentru perioada 2013-2020 : Regulamentul (UE) nr.601/2012 privind monitorizarea si raportarea EGES pentru perioada 2013-2020, cu Ghiduri de aplicare; OM nr.3420/2012 privind aprobarea procedurii de emitere a autorizatiei EGES pentru 2013-2020.
 •  Documentatia sistemului de management al autorizatiei privind EGES – elaborare, implementare, verificare, validare; imbunatatire continua
 •  Monitorizare si raportare EGES. Management operational al autorizatiei EGES
 •  Proceduri specifice managementului autorizatiei EGES: Elaborarea Planului de esantionare, Analiza incertitudinii de masurare, Evaluarea riscurilor inerente si a riscurilor de control in procesul de verificare/validare Raport monitorizare EGES. Particularitati
 •  Organizarea si efectuarea auditului sistemului de management de mediu conform ISO 19011; particularizare la managementul autorizatiei EGES
 •  Monitorizare, masurare. Evaluarea conformarii cu cerintele legale reglementate. Actiuni corective/preventive aplicate activitatilor privind managementul autorizatiei EGES
 •  Audituri orientate pe procese; Tehnici de comunicare;
 •  Studii de caz din domeniul EGES.

 

Competente dobandite:

 • Analiza preliminara a documentatiei; 
 • Completarea documentelor de lucru;
 • Realizarea auditului de mediu;
 • Intocmirea rapoartelor.

 

Perioada: Cursul se desfasoara pe parcursul a 3 zile consecutive, cate 8 ore/zi. Grupa este in formare.

 

Pret*: 700 LEI/persoana. CADOU: Taxa de examinare si eliberare a certificatului ANC.
*Preturile sunt valabile pentru cursurile OPEN. Daca doriti un curs dedicat, va rugam sa ne contactati.


Conditii de participare:
Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului ANC (fosta CNFPA), este necesara absolvirea studiilor superioare (cu diploma de licenta sau adeverinta).
In caz contrar, se poate urma cursul, insa se va primi o diploma de participare din partea Top Quality Management. 


Locatie: Bucuresti, sector 1, str. Dionisie Lupu, nr. 49, et. 3.


Curs personalizat:
Stim ca este mult mai facil pentru companii sa desfasoare cursurile IN HOUSE decat sa trimita angajatii in Bucuresti, asa ca, echipa noastra de profesionisti se poate deplasa oriunde in tara (in orasele mai mari sau mai mici) pentru a va oferi posibilitatea de a va perfectiona, in vederea imbunatatirii calitatii serviciilor si produselor Dvs. Daca doriti un curs dedicat, va rugam sa ne contactati si va vom elabora o oferta personalizata.

Inscrierea la cursurile de formare se face, in limita locurilor disponibile, prin transmiterea Formularului de inscriere (Click aici pentru a descarca) la adresa: office@cursuriautorizate.ro. In cel mai scurt timp de la primirea cererii de inscriere la curs, veti fi contactat de un reprezentant al Top Quality Management.

 

Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA) pentru ocupatia AUDITOR DE MEDIU, cod COR 325703, iar certificatul eliberat este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Programul de formare se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat in conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministrului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si al Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.

Pentru cursurile OPEN o grupa se constituie cu minimum 10 cursanti.
In functie de completarea grupelor, TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.

Cursuri

Reduceri si Discount-uri

CARDURI DE FIDELITATE

 

Intrucat ati ales in mod repetat compania TOP QUALITY MANAGEMENT ca furnizor de formare am decis sa va rasplatim prin acordarea unui CARD DE FIDELITATE.

 

Cardul de fidelitate este acordat NUMAI clientilor fideli TOP QUALITY MANAGEMENT si reprezinta modalitatea noastra pentru a va rasplati decizia alegerii cursurilor oferite de catre compania noastra. Avem deosebita placere de a-i invita pe toti cursantii TOP QUALITY MANAGEMENT, la sediul nostru pentru inmanarea personala a acestui card, ce va ofera reduceri importante la toate cursurile noastre.


    Cardul de fidelitate SILVER
    Il puteti folosi pentru a beneficia de:
    - 10% reducere LA ORICE CURS pe care doriti sa il urmati;
    - 15% reducere daca mai veniti cu 2 prieteni LA ORICE CURS;
    - Pentru grupuri de minimum 4 persoane oferim GRATUIT TAXA DE PARTICIPARE si TAXA de EXAMINARE pentru o a cincea persoana, apartinand grupului;

    Cardul de fidelitate GOLD
    Il puteti folosi pentru a beneficia de:
    - 15% reducere la ORICE CURS pe care doriti sa il urmati si SCUTIRE de plata a taxei de examinare;
    - La 4 cursuri urmate, va oferim GRATUIT UN CURS, la alegere;
    - Pentru grupuri de minimum 4 persoane oferim GRATUIT TAXA DE PARTICIPARE si TAXA de EXAMINARE pentru o a cincea persoana, apartinand grupului;

 Nota importanta:
- Ridicarea cardurilor se face in baza Cartii de Identitate.
- Reducerea pentru grupuri se aplica NUMAI in cazul participarii la aceeasi sesiune de desfasurare a cursului respectiv.
- Reducerile nu se cumuleaza.

 

Parteneri

Autoritatea Nationala pentru Calificari

ANC

TUV THURINGEN e.V.

http://www.tuev-thueringen.de/


Institutul International al Auditorilor Interni (IIA Global) din Statele UniteStiri

Curs GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN

Anul 2017 debuteaza cu un nou program de formare profesionala: „GUVERNANTA CORPORATIVA, RISCURI ȘI CONTROL INTERN” dedicat AUDITORILOR INTERNI IN SECTORUL PUBLIC care doresc obtinerea atestarii profesionale.

2 CURSURI NOI LA TOP QUALITY MANAGEMENT

Portofoliul de cursuri al Top Quality Management s-a imbogatit cu 2 programe de formare avand la baza interesul cursantilor nostri:

ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE

PROGRAM ELIBERARI CERTIFICATE DE ABSOLVIRE
Luni si Vineri, orele 09.00 – 14.00
Miercuri, orele 13.00 – 17.30

Top Quality Management - cursuri personalizate adaptate cerintelor organizatiilor solicitante

Contacteaza-ne si nu vei avea decat de castigat.
Impreuna vom reusi sa iti cream o companie mai flexibila, capabila sa se adaptazeze la toate cerintele clientului tau.

Noutati

Cursuri de perfectionare pentru administratia publica – functionari publici, personal contractual si alesi locali

"Valoarea unui sistem administrativ consta nu atat in mijloacele materiale si financiare de care dispune, cat mai ales in potentialul sau uman" .

Curs Managementul performantei - KPI Indicatori cheie de performanta

Performanta companiei – Cum o atingem? Cum o sustinem?

Curs IMPLEMENTAREA SI EVALUAREA SISTEMULUI DE CONTROL INTERN

Cursul practic "Implementarea si evaluarea a Sistemului de Control Intern" isi propune sa prezinte principalele notiuni ce stau la baza Sistemului de Control Intern, precum si abordarile specifice acestui proces, de la definirea obiectivelor proceselor, la managementul riscurilor asociate si pana la stabilirea si evaluarea controalelor eficiente, cu scopul de a atinge rezultatele asteptate. De asemenea, cursantii vor dobandi o imagine de ansamblu a utilizarii metodologiei COSO de stabilire a controalelor interne pe cele 5 componente de baza ale sistemului.

Noua platforma oferte de munca

Creaza-ti un cont pe www.oferte-de-munca.ro, completeaza-ti profilul sau posteaza-ti proiectele! Totul este gratuit! Poti incepe chiar acum! Prezinta-te celorlalti, prezinta-ti atat aptitudinile cat si hobby-urile pentru a comunica cu ceilalti membrii. Prezinta-ti portofoliu celorlalti membrii! Posteaza propriul Job sau proiect. Este gratuit. Liciteaza pentru Job-urile postate. Este de asemenea gratuit.

PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL

Top Quality Management prelucreaza date cu caracter personal, pentru scopul „activitati de formare profesionala”, in conformitate cu legislatia in vigoare, legea nr.677/2001, modificata si completata.